kirpapatyasi19 15 aylik oglum daha yutumuyor heryere tutunarak gidiyor kalkiyor ama tik yok tembel cocuk sizde durumlar nasil bebeginiz ne zaman yurumeye basladi
jelibonnnn kirpapatyasi19 İlk kızım doğum gününden 1 hafta sonra yürüdü. İkinci şuan 12 aylık niyeti bile yok yürümeye 🥹
ElifKaratas kirpapatyasi19 valla benm ilk kızım 18 aylık yürüdü herseyi geçti konuşması ayağa kalkması oturması smdi oğlum 7 aylık ona kıyasla sanrm yaşına kadar yürüyecek her cocuk bir olmuyor. Yürüdüklerinde islerimz daha da zor bacm 🤣🤣🤣 Allah sağlıklarını eksik etmesin
Feyzosumunannesi kirpapatyasi19 14 aylıkken yavaş yavaş yürümeye başlamıştı. Merak etme annesi yürür yakın zamanda 🌸
Parsongan kirpapatyasi19 Benim oğlum 10 aylıkken yürümüştü. Öncesinde tutunarak gidiyordu. Sonra bir baktık yavaş yavaş yürüyo.
yalaz6 Araldoram benim oğlum da şu an aklınıza gelebilecek her yere tutunup ayağa kalkıyor koltuklara tutunup yan yan yürüyor. Biz de merak ediyoruz yürümesi için başka hangi evre kaldı ne zamana yürür diye haftaya 9 aylık olacak
Arzugok kirpapatyasi19 kızım 1 yaşında paytak paytak yürümeye başladı oğlum 7 aylık şimdiden kendini kaldırıyor adım atıyor bakalım yürümesi ne zaman olacak
Merid-1798 kirpapatyasi19 ilk kızım 10 aylık yürüdü ikinci kızım 48 günlük bekliyorum bakalım ne zaman yürüyecek 🥹