sugarmomy Selam kızlaaar ..🩷 burada çoook alerji konuları açtım dahil oldum .. şükür bugün süt diyeti açma ilk günümüzdü🥹 bebeğim 8 ay 10 günlük.. 🙏🏻 doktorumuzun verdiği tarifle 3 gün kuralıyla ilerleyip yiyecek 🥹 inşallah bir sorun akslik olmazsa bidahaki ay normal mama yogurt yiyebilecek çocuğum😢😢🩷🩷🩷 darısı alerji bebe annelerine inşallah 😢🩷
[silindi] sugarmomy inşallah sorunsuz geçer 🌸bizde son aşama kutu sute geldik 14 aylık şuan Kasım’da denencek , sonra bir tek yumurta beyazı kalcak ama oda anafilaksi boyutunda, oto enjektör yazılcak. Olsun ama sütle yumurta sarısını açtık ya o bile yeter
babydila sugarmomy çok geçmiş olsun🤗🤗 bizde yumurta diyetini açtık ama kızımın özellikle gece karın ağrıları çok fazlalaştı normalde gaz ve egzama olarak tepki vermişti o şekilde anlamıştık alerjisini. Şimdi yumurtayı verdiğimde cildinde bişey olmadı bende devam ettim ama geceki huzursuzluk uykusuzluk sizce yumurtadan mıdır? Daha mı az vermeliyim sizce ☹️(18 aylık)
melekimmm İnsalalh sorunsuz atlatirsiniz bizde 4 ayligiz yakinda diyet acıcaz 1 ay önce açtık sorun çıktı bıraktık diyeti
sugarmomy melekimmm inşallah bakalım ilk gün iyi geçti şuanlık.. egzama falanmı oldu yada gaz neden bıraktınız diyet açmayı
sugarmomy [silindi] yaa ne güzel maşallahh🙏🏻🧿🩷 ben yumurta sarısı denedim sorun yaşamadım. Benm bebeğimde egzama kanlı kaka hiç olmadı. Bağırsak tepkili alerjisi. İnşallah bizde sorunsuz atlatabilirsek bir dahaki ay normal mama bile içebilecekmiş😢
melekimmm sugarmomy gaz oldu ve üst ust 1 günde 3 kere kaka yapti doktorda tolore edemiyor bırakın dedi
merve1309 sugarmomy bagrsak tepkili falan nasl oluyo acaba biZede alerjik olabilir dendi ama deri döküntüsü vardı alerjidir isiliktir ddiler kaç doktor gezdik en son güzel bir doktor işinde uzman çocuk Dr bulduk kadın uyuz dedi🤦 ölecem Allah’ım ne çekmiş yavrum gaz gaz deyip dayadik damlaları. Alerjik diyen de olduğu için süt ürünleri yumurta kestim paketli gıdalar kestim pattaes tavuk zeytin çay ekmek kahve tükettm yinede vücudu geçmemişti berbat durumdaydı. Uyumzmus meğer kahrolası sonra bı losyon verdi 2 günde temizlendi. Birde alerji baklim dedi tahlil verdik yumurta süt ürünleri buraya atayım sonuçları bir bakın. Doktorumuz düşük baya başında daha dedj ama
bsrhsnc sugarmomy merhaba bağırsak tepkili alerji nasıl oluyor anlatır mısınız? Benim çocuğuma da kakasına bakarak alerji olabilir dedi ama vücudunda hiçbir şey yok
sugarmomy melekimmm ay o gazdan ne çektik biz yaa offf .. lohusalık dönemim bile kabus gbi geçti gazdan ağlayan uyumayan bir bebek🤦🏼♀️🤦🏼♀️ her dr kolik diyordu 4 ay sonra geçecek diye söylüyolardı
sugarmomy gmzcvk1 oğlumun diş huzursuzlukları ve ard arda patlayan dişlerne denk geldik. Sadece 1 gün deneyebildim sütlü keki. Gazı oldu hafif sanki doktora yazdığımda ara verip 10 gün sonra tekrar dene dedi. Ama şuan hala diş çıkarıyor o yüzden deneyemiyorum😢😢
gmzcvk1 sugarmomy dün deri testi yapıldı alerjilerimize birde yer fıstığı eklendi bitmesi gereken yerde artıyor zor gerçekten ve en son labne peynir yüzünden yaşadıklarımız yüzünden acil durum iğnesi verdi doktorumuz😥
sugarmomy babydila merhaba şuan ne durumdasınız hala aynı mı gece huzursuzluğu geç girdim gördüm kusura bakmayın🫢