ozggg Ek gıdaya başlayan anneler, yoğurdu nasıl yapıyorsunuz? Doktor bize ek gıda için öneri kağıdı verdi ama yoğurdu anne sütü veya mama ile yapın yazmış. Anne sütü ile yoğurdu nasıl yapacağım? Yani olur mu, ihtimal veremiyorum :)
nnoktaa ozggg keçi sütünden yapıyorum, deneyebilirsiniz. Anne sütünden yapan bi arkadaşım vardı tutturamadı 😬
cokbilmismom ozggg anne sütü ve mama ne alaka ya mamadan yoğurt mu olur sacmalamis. Günlük sütten yapıyorum ben cam şişe
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU ozggg evet markette günlük pastörize edilmiş sütler oluyor onlardan. Bimin altın sütü var tavsiye ederim
Deletedmom_216 ozggg pisirilip sogutulup mayayi koyunca olur bence 😂 normal sutle yapiliyomus gini iste baska turlu nasil yapilabilir ki zaten
Erenveannesiiii YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU merhaba sütü kaynatıyor musunuz yoksa mayalama sıcaklığına getirip mi mayalıyorsunuz hiç denemedim de bende denemek istiyorum günlük sütten
meltew YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU bende o süt ile yorğurt yapıyorum siz sütü kaynatıyor musunuz yoksa ısıtıp mı mayalıyorsunuz ben ısıtıp mayalıyorum
lokum_ YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU maya olarak birinden mi alıyorsunuz acaba activia yada toz maya varmış öyle yapsam olur mu ki
defnemomm_ Alıyorum taptaze günlük süt, mayalayıp veriyorum biz de yeni geçtik ek gıdaya 6 aylık bebeğim. İnek sütü alıyorum
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU lokum_ evet birinden damızlık alıyorum öyle daha iyi oluyor activa ile tutturamadım ben ☺️