hndstncvzlikek Kızlar 20 aylık erkek bebeğim var. Asırı heyecanlanıyor vurma ve ısırma huyu çok. Ne yapsam vazgeçmiyor. Özelikle babasına daha çok yapıyor ve çok zevk alıyor. Eşimin sinirleri çok bozuluyor. Ne yapmam gerekiyor lütfen fikir verin :(
sevimailesi hndstncvzlikek 13 buçuk aylık oğlum oda vuruyor oyun yaptığı u sanıyor mutlu oluyor🤷♀️🤷♀️🤷♀️
biroglanannesii1 hndstncvzlikek Zamanla geçiyor merak etmeyin ha geçmeyenlerde var orası ayrı bir durum ama oyun sanıyorlar şu anda. Benim oğlumda o aylarda öyleydi ısırmaz ama vururdu. Şimdi 2 yaşında kalktı o huylari
iki_prensesannesi hndstncvzlikek her seferinde fiziksel ve sözlü olarak yapmaması gerektiğini kısa net şekilde . Bana vuramazsin beni isiramazsin gibi net şekilde söyleyeceksiniz yine yapmaya devam ederse ödül ceza yöntemine geciveksiniz yapacak basit şeyler bunlar ama bunlar büyüme atakları
hndstncvzlikek sevimailesi aynen öyle çok can acıtıyor ama ben hayır diyorum yine de yapıyor çözüm laızm 😔
Elifturcan Ayna yöntemini deneyin derim eğer herseyi yaptıysanız kızımda mecbur kalmıştım. Ve ise yaradi .Ve birakti bana karşı ama diğerlerine yapihor daha