Oli nabuba arkadasim lansinov du galiba ( yazilisini tam bilemedim) ondan baskasi gecirmedi benimkini. 2 ay cektim . Hic bekleme hemen al kullan. Hemen geciriyor ve dogal icerik
nabuba Feyzosumunannesi evet bunu da duydum. Üstelik hep gümüş kapak kullandım ama oğlum çekip çekip uzattı mahvetti🥲
Feyzosumunannesi nabuba Lansinoh , kantaron yağı,tahinin üzerindeki yağ daha neler neler denedim benimkine sadece bu krem iyi gelmişti. Çok geçmiş olsun inşallah hemen iyileşir.
kumslirm 2 ay boyunca acıdan titreyerek emziriyordum bebeğimi. Tüm kremleri kullandım işe yaramadı. En sonunda tahinin üstünde kalan yağı sürdüm gümüş kapağını koydum. Her emzirdigimde sildim emzirdikten sonra tekrardan sürdüm. Bir hafta içerisinde geçti.
nabuba kumslirm hemen deniyeyim tahin yağını, ben o memeyi emzirmiyorum ya damağında sıkıştırıyor değişik bişeler yapıyor, sizi tebrik ediyorum, ben dayanamam
Parsongan nabuba Anladım çok geçmiş olsun valla zor bi durum. Ben de yaşadım ben mecbur emziriyordum süt dolup ağrı yapıyordu emzirmezsem 🥹