yaren_msll0 14 aylık bebeğim tutunarak yürüyor fakat ne tay tay nede kendi başına yürümek istemiyor ellerinden tutup yürüttüğümde 5 6 adım atıyor geri oturuyor
Sese yaren_msll0 seveceği bir oyuncak vs varsa onunla teşvik et canım. Benim oğlum tam bir cüzdan delisiydi içindeki kartları boşaltmayı çok severdi. Babam sürekli cüzdanını gösterdi hel oğlum al diye falan. Öylelikle yürüdü sıpa. 13 aylık yürüdü bu arada
kimbumadam yaren_msll0 canım sadece cesaret kısmı kalmış. Ben koltuğa koyuyordum , iniyordu uzaktan gel gel yapıyordum heyecanlanıp gelmeye çalışıyordu. 3,4 adım derken şu an 4,5 metre oldu Hepsi bir aşama yani, hazır olduğunda gelicek merak etme :)
queen_bee yaren_msll0 18 aya kadar normal, benim yiğenim 17aylık yürümüştü. Doktor sıkıntı yok diyorsa yürür, acele etmeyin ☺️
Sese yaren_msll0 o esnada eşin yada sen tut kaldır canım zaten heyecandan ne yaptıklarını bilmiyorlar 🤣🤣🤣🤣
Alya94 Eger siraliyorsa koltuklara tutunup geziyorsa sıkıntı yoktur. Benim kizim 16 aylikken yurudu. Cok da iyi emekliyordu ondan da gecikti