Duhamom Merhabalar sleepy aşıri pisik yapınca molfix mavi olana geçtim ama pure sof olanı ve goon da merak ediyorum sizler hangisini kullanıp memnunsunuz acaba
Umutunannesi_ Duhamom ben molfix püre soft kullaniyorum ogluma memnunum aşırı dolmadigi sürece taşma olmuyor bizde
aslhnkrts Duhamom püre soft kullanıyorum mavi pakete göre daha güzel kendi bana ince , pişik yapmıyo taşırma olmadı Bu hafta bende goon marka denicem ona da çok iyi demişlerdi
Duhamom Seymaseda kaç no yada onda da tek çeşit mi ayrıca ince mi nasıl yapisi cok memnun olan var bu markada da
Umutunannesi_ Duhamom evet 5 numara kullanıyoruz ben mavisini hiç kullanmadim ilk dogdugunda Prima aldım sonra direk püre soft kullandik hala kullaniyoruz
Askask1 Bizde de molfix pişik yaptı sleepy natural ya da baby Turco alıyorum çok güzeller bişey olmadı bu bezlerde goon güzel değil bence polyester gibi..
Busra986532 Duhamom molfix pure 4 numara 5 numara büyüklüğünde çok fayda gördüm hem maddi hemde rahat kullanıyor
Burkiyyy Duhamom merhaba bende molfix mavi paketi kullanıyorum gayette memnunum 5 numara kullanıyorum . Bende diğerlerinide kullandım ama beğenmedim mavi paketten başka .
biirraannee Duhamom sleepy 5 numara kullaniyorum ben 1 yasinda hem ayni marka kullandim gecen indirimde diye molfix aldim o pisik yapti benim kızda