Smyrnaasimrani Kızım 4.5 aylık metsil kullanıyoruz 3 aydır artık bırakmak istiyorum ama sancıları da oluyor. Gaz ilaçlarını kaç ay kullandınız ve bu gaz sorunu ne zaman biter😒
Nyr195 Smyrnaasimrani ben 3 ayindan sonra bıraktım gaz damlasını gaz sorunu kalmadı erkek bebek benimkisi erkek bebek kızlara göre bidaha gazlı oluyor
sabirsizbebek15 Smyrnaasimrani bu dönemlerde bitmesi lazım artık kullanmayın metsil. Kimyon verin azar azar. İnşallah biter. Probiyotik kullanıypr musunuz biogaia kullanabilirsin. Bizim gazımız bitti ama hala kullanıyoruz
Smyrnaasimrani sabirsizbebek15 eşim illaki veriyor çok acı çekiyo ne zararı olcak metsilin diyor ama işte ben ilaç vermekten yana değilim masaj yapiyorum kendim her yemeğe kimyon koyuyorum sütümden geçer diye ama bakalım ne zaman bitecek gaz dönemimiz karnı hep taş gibiydi şu son 2 gündür biraz daha iyi sanki geçecek mi diye umut ediyorum ben de.
Smyrnaasimrani Derya91 ☹️ hareketlenince kendi çıkartır diyorlar ama bazı bebeklerde olmuyor demek ki
Derya91 Smyrnaasimrani Aslında çok hareketli ama onunlada alakası yokmuş gerçekten anlamadım nasıl geçecek bu gaz