kokusudalin Rote virusu asisi yaptıracaktim ama hastanede yatarken rota virusu kaptık. Atlattik. Hemsiremiz bugun doktora sormaniz lazim yapmamız icin bir kere geçirmiş çünkü dedi. Rota virüsünü atlatip aşısını yaptıran varmı ?
kokusudalin NurCelik ben sey duydum bir kez rota virusu olunca tekrsr olunabiliyormus. 2 bucuk aylik biz ishalden yattik. Hastanede rota virusu kapti toplam 10 gun kaldık 🤢
NurCelik kokusudalin ama hafif geçirir asi bile tam koruma sağlamıyormus 😣yazık yavrum kilo kaybı yaşadı mı Allah düşürmesin bir daha 🙏
kokusudalin NurCelik kilo.kaybetmesine izin vermedim cok agir ishaldi 3 hafta boyunca. Kakasini yaoar yapmaz veriyordum mamasını ac kalmasina izin vermedim aksine kilo aldi. Atesi falan olmadı doktorlar da şaşırdı. Su verdim mesela sivi kaybettigi icin. Hem mama hem meme ile besleniyor bu arada.
Nrnbirol Canım zaten hastalıkta birer aşı gibi bence yaptırmana gerek yok zaten bağısıklık kazanmştır ama yine sor doktoruna
kokusudalin Nrnbirol evet ama rota virusu su cicegi gibi birnkez olunca tekrarlamayan bir virus degilmis. Yani bir kez geçiren tekrsr gecirirmis. 500.000 cocuk sirf rota dan ölmüş bebek ölümlerin de onemli bir hastalıkmis cok.tedirgin oluyor insan
NurCelik kokusudalin ayy iyi bari maşallah ya Allah korumuş ne kadar dikkat edilsede olacağı varsa oluyor rabbim beterinden korusun 🙏