husnanu Kızlar 2 ay 4 günlük bebeğim var ve benim saçlarım kızıl saçlarımı boyamak istiyorum iğrenç duruyo artık sizce ne yapmalıyım aranızda boyayan varmı Yoksa beklemelimiyim
alpsmother_ husnanu boyayabilirsin bence hamileyken sıkıntı diye biliyorum sadece boya saçındayken bebeğe yaklaşmazsın kokusu yetişkinleri bile rahatsız ediyor çünkü
AzraTalha husnanu bir sürü bitkisel içerikli kokmayan boya var canım hamileyken bile boyadım çok şükür bişey olmadı
husnanu alpsmother_ ben ilk kızımda boyadım ama kızım 7 ayda memeyi bıraktı emmmedi o yüzden şuan zorlanıyorum
arenbeyinannesi husnanu Ben hep boyuyorum canım, sadece hamileyken boyamak sıkıntılı oluyor emzirirken bir şey olmuyor. Sadece bebeğinden uzak bir alanda boya, kokusunu almasın yeterli
husnanu arenbeyinannesi normal boyaylada olur demi benim saçlar baya uzun 3,4 kutu boya gidiyo bitkisel olanlardan para dayanmıyo ona 🤣🤣
arenbeyinannesi husnanu Olur canım benimde öyle, ben birde açıcı da sürüyorum ama dediğim gibi farklı bir oda da oluyorum ve bebeğimin yanına yaklaşmıyorum işim bitene kadar kokusu ağır olduğu için ciğerlerine zarar verir diye