Acelyaazra23 arkadaşlar robot süpürge almak istiyorum ne alacağımı bilemedim philips 7000 serisi ve arçelik 9221 arasında kullananlar var mı yada başka model marka önerebilecek varsa fikirlerini söyleyebilir mi hepsinde bir kötü şikayet var karar veremedim
kaan110_ Acelyaazra23 bende almayı çok istiyorum ama tavsiye etmiyorlar cevremdekiler gırgır gibi diyorlar çok temiz yapmıyormuş
yldrm12 Moana halıdan saçları topluyor mu? Şuan aşırı saç dökülmem başladı bende alacağım tek merak ettiğim konu bu.
Moana yldrm12 benim robot süpürgenin altında dönen bişey var silindir şeklinde silikondan yapılmış. Ben onu değiştirdim gırgırlarda olan gibi aldım her süpürgeden avuç avuç kıl çıkarıyorum. Bizim de evdeki en büyük sorun saç dökülmeleri
Moana Acelyaazra23 evim 3+1 bütün evi süpürüyor. Çekim gücü de bence yeterli derecede yerdeki bozuk 1 tl leri bile topluyor
dondurmalisuflem Acelyaazra23 roborock s8 öneririm pişman olmazsınız. Robot süpürge konusunda en iyi ve tavsiye edilen marka zaten.
aryalinayb Şımart katya serilerini kullanan var mı bende robot süpürge alcam da f/p ürünü olsun yeter