denizanne1708 Öncelikle merhaba. Oğlum 4 günlükken tedavilerimiz başladı alçılar, aşil tendonu ameliyatı ve şuan hala giymekte olduğumuz ortez ayakkabılarımızla tedavi devam ediyor. Bebeğinde bu rahatsızlık olan varmı?
Sahreyldrm denizanne1708 bir akrabamizin bebeğinde var aynı sorun 7 aylık şuan ayakkabılar ayağında ilk doğduğunda alcidaydi biraz öyle kaldı sonra bu ayakkabıları giydirmisler ama ameliyat olacak gibi düzelir inşallah başka bı tanıdığımızin oğlu 5 yaşındayken ameliyat oldu şuan gayet normal yürüyor inşallah sizinki de biran önce düzelir 🙇
Sev75 denizanne1708 benim oğlumunun sağ ayağında var hamileyken öğrendik 10 günlükken alçılar başladı bizde şuan ayakkabı giyiyoruz
denizanne1708 Sahreyldrm neden ameliyat oldu 5 yaşındaki? Oğlumun ayağı şuan çok iyi hiçbi sorun yok sadece nuks etmemesi için hala ayakkabı giydiriyoruz..
Sahreyldrm denizanne1708 küçükken farketmemisler onunkini kuzum sonradan farkedince hemen ameliyat oldu Sevindim iyi olmasına😊ne kadarlık sizinki
Sev75 denizanne1708 5 aylık oldu.biz gece ve gündüz uykularında kullanmaya başladık.bebeğim rahatladı.9 saat serbest artık 15 saat giyiyoruz ayakkabıyı
denizanne1708 Sev75 bizde 5 ayı bitirdik haftaya kontrolümüz var ben sadece gece uykularında giyicek sanıyordum..
denizanne1708 Sev75 anladım. Biz baltalimani timur yıldırıma gidiyoruz perşembe kontrol var 3 ay bitiyo bakalım nolucak
Mertinannesicilem Benim oglumdada var sol ayakta alcıdayız suanda 3 aylık olduğunda ameliyat olacak daha sonra ayakkabıya gececez Allah hepimizin yardımcısı olsun
denizanne1708 Mertinannesicilem rabbim yardımcın oldun canım zor süreçler ama inanki geçiyor... nerde yaşıyorsun
Mertinannesicilem Ankarada yasıyorum evet cok zor bir durum ama napalım buna şükür siz nerde yasıyodunuz
NesrinColak Merhabalar ikiz gebeliğim 22. haftasında ayrıntılı ultrason yaptırdık kızımda sağ ayağında çarpık ayak teşhisi koyuldu . İnanın canımız çok sıkıldı sizlerde aynı yoldan geçtiğiniz için tahmin edebilirsiniz.. Tedavi ne kadar sürüyor İstanbul’da hangi doktoru tavsiye edersiniz ..