Merhaba05 Yeni haftaya başladık hepimize bebelerimizle sakin ve bereketli bi hafta olsun🙏🏼😁 gelsin günlük ne pişirsem önerileri birbirimize fikir olsun😁 bu hafta neler pişireceksiniz?
MiracAlpinveUmutunAnnesi Merhaba05 Tarhana çorbası Domatesli makarna Yanına da köfte kizartabilirim yada karışık kızartma yapabilirim oğlum patates yemeği istiyor sebzeli onu da yapabilirim daha karar vermedim 😊
onefinemom Merhaba05 Dün yapamadığım somonu bu akşam yapacağım inşallah. Dolapta taze fasülye var bir akşam da onunla bir menü olur gibi. Doğum yaptığımdan beri evir çevir hep aynı şeyleri yiyoruz gibi geliyor 🫠 kolay ne varsa
_Goktugunannesi__ Merhaba05 Bizim evde yemekler kaynanama ait fakat bi dahaki hafta İzmire düğüne gidicekler 10 gün yoklar o zamanda görümcem eşim ben alıcaz kendimize Fas food takılıyoruz öyle olunca tavuk döner hamburger çiğköfte pilav üstü et turlu falan🤭
defnevedoruk Merhaba05 simdi et çıkardım, bugün onunla ne yapacağım bilmiyorum bugünü kurtardım ama, yarın kremalı makarna yapacağım, carsambada gün menüsü yapacağım, perşembe bezelye yapacağım kalan günleri de sonra düsünürüm😂
cocomelon33 MiracAlpinveUmutunAnnesi oğlun kaç yaşında ? Ne zaman benimkinin de isteyeceği bir yemek olacak acaba😄
aresnako Mantar sote Ispanak yemeği 4 kaşık çorbası Fırında köfte patates Yoğurtlu semizotu Havuç çorbası Duruma göre pilav- makarna Şimdilik bu hafta aklımda olanlar bunlar 😂
MiracAlpinveUmutunAnnesi cocomelon33 6 buçuk yaşında nadir yemek ister 😅 Belirli şeyler yani patates pilav makarna 😅😅