aysenurbkdemir Kızlar bebeğim 3.5 aylık gece 1 de yatıyor sabah 7 8 e kadar uyanmıyor sizce normal mi uyandırmalımıyım doktoruna sordum uyusun acıkınca zaten kendi uyanır dedi
Obsesifkompulsifbozukluluk aysenurbkdemir maşallah gerçekten bırak ya isterse 12 ye kadar uyusun skdksals
yldrm12 aysenurbkdemir benimki akşam 8-9 gibi uyuyor gece bi 2-3 gibi mama içip tekrar uyuyor sabah5-6 gibi uyanıyor onda da kakasını yaptığı için uyanıyor. Ama kesintisiz uyuduğu günlerde oluyor
sukran21 aysenurbkdemir Benim bebeğimde 3.5 aylık akşam 9 da uyuyor sabah 7 e kadar tabi 3 saatte bir emziyorum doktora sordum kilo alımı iyi olmayan şekeri olan bebekleri gece uyandırın gelişiminde bi sıkıntı yoksa bırak uyusun
Kubraengin Ne güzel 3 aydan sonra uyandırmanıza gerek yok kendi acıkınca uyanır doktorunuzun dediği gibi 🧿
defnemomm_ Bacım ne istiyorsun daha ya . Benim bebeğim doğdu doğalı uyumuyor peki ben ne yapayım ? 🥺🥺🥺🥺
defnebak aysenurbkdemir maşallah benimkide o aylarda uyuyordu büyüdükçe 2 veya 3 saatte bir uyanıp su içmeye başladı o uyudunça sizdi uyuyun acıkınca uyanıyorlar zaten rahat olun
Kbrbydk aysenurbkdemir kızım da üç aylık. Gece uykusuna 11-12 gibi geçiyor çoğunlukla. Gece uyanmasını beklersem sabah kadar bezi dolmuyor doymadigi için. Hiç çiş yapmış olmuyor. Bende 3-4 saatte bir emziriyorum. Çocuğunuzun bir sorunu yoksa uyuması iyi tabi uyandirmayin.
scinar aysenurbkdemir 50 günlükten sonra beslemek icin uyandırmanıza gerek yok acıkınca uyanir zaten.Tadını çıkarın oğlum doğduğundan beri hic 8 saat aralıksız uyumadı 🥹