MoonBaby Nedir bu bakımlı kadın tanımı? Eşim sürekli bakımlı kadın tabirini kullanıyor. Ne yapmak lazım bakımlı kadın olmak için?
sahrabalam2 MoonBaby temiz kokmak taranmış saç diş temizliği tırnak temizliği kılsız tüysüz olmak bana göre bakım budur makyaj sevmiyorum saçımı 27 yaşındayım sadece kendi rengine bir defa evde boyamıştım gençlik kafasıyla 😅😅
aybarsmom34 MoonBaby Üstünün sürekli temiz olması, bir kadın güzel kokmalı ve kişisel bakımına kesinlikle dikkat eden kadın benim gözümde bakımlı kadındır. Bu arada benim için illaki makyaj yapmak, bakımlı kadın olduğu anlamına gelmiyor.
mavi676_ MoonBaby herşeyiyle kendine dikkat eden kadın canım. Çocukla çok zor öyle olabilmekte olunabilir mi arada tırnak bakımı saç boyatmak vs yapıla bilir ama sürekli zannetmiyorum kendimden örnek vereyim çocuğum uyulmadığı gece sabahına baygın gibi oluyorum yap bu halde bakımı yapabilirsen 🥲 besim eşim de bakım ister ama sürekli dilinde değil. Bazı erkekler hep ister diye biliyorum eşiniz öyleyse elinizden geldiğince dikkat etmeye çalışın 🌸
bebegiminbesigicamdan MoonBaby allah askina kendi ne kadar bakimliymis acaba yaz gunu ter kokularindan gecilmiyo erkeklerin yirtik donlariyla bakimli kadin ariyolar
MoonBaby mavi676_ eşim bakım istiyor evet dediğiniz gibi ama 45 günlük çocuğum var yemek yemeye fırsat bulamıyorum çoğu zaman ki kalan zamanda da önce evimin işini hallediyorum çünkü aksi taktirde evimiz çok kirli demeye başlıyor🤦🏻♀️
Denizinannes1 MoonBaby ilk kendini koy her zaman ev piste olsa senin bakımlı olduğun daha çok göze gelir evi haftasonu eşin evdeyken hallet robotun varsa hergün çalıştır
Vildan53 MoonBaby eşiniz anlayışsız biri mi daha 40ı yeni çıkan bebeğiniz var sürekli uykusuz kalıp emziriyorsunuz bunları bilmşyor mu .Temizlik konusuna gelince evin kirli olduğunu düşünüyorsa destek versin yada imkanınız varsa bir temizlikçi tutsun ozaman evi temizlemek yerine siz de kendinize bakım yaparsınız bunları söyleyin ona bence
MoonBaby bebegiminbesigicamdan 😂😂😂 ya sormayın sinir oluyorum bu ara ya savunması de şey ben hep böyleydim
MoonBaby Vildan53 eşim lohusalık dönemi boyunca yardımcı oldu ama birkaç gündür dilinde bakımlı kadın lafı var. Çocuga bakma konusunda hiç yardımcı olmuyor geceelri falan sonra da bakım istiyor fırsat bulsam uyucam ben adam gelmiş bakım diyor😂
starwomen MoonBaby Kişiden kişiye göre anlamı değişir aslında. Benim için kişisel temizliğine, dış görünüşüne önem vermesi yeterli. Bakım=makyaj diye düşünmüyorum. Evde pijama ile gezmek bile kötü bir görüntü oluşturuyor bana göre
starwomen MoonBaby Bu hem karşındakini hem de senin enerjinizi çok etkiliyor yani benim enerjimi çok etkiliyor. Elimiz yüzümüz temiz, saçlarımız düzenli üzerimizde de pijamamız olmasa gayette bakımlıyız 😀
yalifile kızım nerdeyse 3 aylık olacak hala toparlayamadım tek bakıyorum her gün duş alıyorum dişlerimi fırçalıyorum bebeğimize bakıyorum ev işlerni yapıyorum yemek yapıyorum bi zahmet bunları da bıraksınlar pijama ile yapabileyim yani
MoonBaby yalifile ay dimi ya duşa girebildiğime şükrediyorum ona da zaten eşim işten gelince girebiliyorum ee çocuk durmaz girme falan diyor hemen😂😂hem fırsat vermiyorlar hem bakım diyorlar