Catsmom Kızlar artık tükendim 6 7 yıldır benimle olan kedim son birkaç aydır çiş kaka her dk aglama artık önüne geçemiyrm heryeri silmekten yıkamaktanda yoruldum antidepresan aldık yok hiçbşe çare olmuyır kafayı yemek üzereyim
yirmiyedimayisdersin Catsmom ilk kez duydum benim de kedim var, sebebi ne acaba? 10 aylık dişi kedim doğdu doğlı benimle merak ettim geçmiş olsun ayrıca
crybaby Catsmom evinizde bi değişiklik olduysa ondan olabilir benim kedimden bebeğim doğduğundan beri depresyonda benim bebekle ilgilenmemi kaldıramıyor
3kedili2bebekli Catsmom kıskançlıktan olabilir bunun için görüşmelisiniz doktorla ve antidepresan değil anksiyete baslamis kaygı yaşıyor olabilir bunun için bir ilaç var onu sorun doktorunuza depresyona girse bu tepkileri de vermez ama kaygılı olduğu için bu tepkileri veriyor olabilir bir de tüm kan tahliline baktirdiniz mı idrar yollarinda falan bir rahatsizligi var mı kum kabini en son ne zaman değiştirdiniz bunlar da önemli
Catsmom gulsene1998 mecburi kullanyrz sürekli degil veteriner önerisi sakinleştirici yani tüm gün aglıyor bebeğinimin oyuncaklaırna kaka yapıyor
tugceidildeniz merhaba, kediniz kısır değilse ilk fırsatta kısırlaştırmayı deneyin aynı ve benzer sorunları yaşamıştım ben de o zaman bebek yoktu hatta kısırlaştırma sonrası hiç kalmadı
Catsmom 3kedili2bebekli evde 1 kedi ve köpegimde var onlarda hiçbir sıkıntı yok daha geçenlerde götürüdm bi sıkıntı yok dedi anlamadım artık. Ama bence var bi veterine daha götürcem