feyzanuur kütahya merkezde önerebileceğiniz doktor var mı anneler? vildan hanıma gidiyoduk hastaneye ara verdi şimdi kimseyi bulamıyorum…
Yorgun_ana112 feyzanuur şehir hastanesine goturuyorum yaşar durmaz ve Tuba erem burda ki özel hastanelerden çok şikayet okudugum için guvenemedim
Mommbaby feyzanuur şehir hastanesinde Yaşar Durmaz Anadolu Hastanesinde Asiye Akdoğan. Asiye hocanın özellikle teşhisleri çok iyidir 😊
feyzanuur Yorgun_ana112 zaten apartman bozması gibi anadolu hastanesi. devletten de randevu bulunmuyor😕
Yorgun_ana112 feyzanuur araştırdım park hayatla orasını beş para etmez Anadolu’da sünnet ettirmeyi düşünüyodum çocuğumu yorumları okudum hiç yani çocuğuma bişey olsa o anda özel diye sorumluluk almazlar
feyzanuur Yorgun_ana112 evet ya sırf bu sebepten doğumumu da özelde yapmadım. en güvenlisi devlet ama çocuğu hem hastane kalabalığına sokmak içime sinmiyo hem randevu olmuyo. siz arayarak mı alıyosunuz randevuyu?mhrsde hiç olmuyo çünkü
Mommbaby Yorgun_ana112 sünnet için bir çok arkadaşım çocuklarını Afyon da Dr Evrim Özkaraca Boyacı ya götürdü bir instagramdan bakın isterseniz 🤗 Biz de orayı düşünüyoruz
aryaggc Mommbaby asiye hoca icin cok fazla ve gereksiz ilac veriyor diyorlar dogru mu acaba ben bu yüzden onyargili davranmistim ama teşhis konusunda evet gitmeyi dusunuyorum
feyzanuur Mommbaby ilk aylarda asiye hocaya gittik ama sürekli ilaç yazıyor en son bebek reflüsüne bile gaviskon yazınca eh artık dedik bıraktık gitmeyi. zaten hiçbi zaman ilaçlık durum yoktu hiç kullanmadık 😄
Mommbaby aryaggc evet ilaç çok veriyor açıkcası ben almıyorum bile 🤗 ama teşhisleri muayenesi çokk iyidir sağlıkçı olarak net Asiye hoca derim
Aysenur2019- aryaggc tam da bunu yazacaktım kütahya da hemşire olarak calıştım ve eski calısma arkadaslarımda böyle demişlerdi