minnakkus Kizlarr bugun hurma diyeti yapmaya karar verdim hafta 3 ile 5 kilo arasi verilebiliyormus benimle beraber yapmak isteyen varsa diyet arkadasi olabilirizz 💫😄
Myagz minnakkus ya ben de düşündüm de çok sıkmaz mı hurma hurma 🙈 bi de emzirirken yapabilir miyiz acebaaa
Ipegim minnakkus böyle diyetleri sağlıklı bulmıyorum fazlasıyla geri alırsınız onun yerine ekmeği şekeri kesin sağlıklı beslenin zaten kilo verirsiniz
minnakkus Eceada bnm bebegim 13 aylik emziriyorum ama hurma zaten sut arttiran bir besin tarcinli yogurda bayiliyorum zaten bence 1 hafta denemekte fayda var
minnakkus Eceada 3 ogun yapiliyo sabah oglen aksam her ogunde 7 hurma ve bir kase yogurt gunde 2 litre su 2 3 kupa yesil cay veya bitki meyve caylari tuketebiliyoruz.
minnakkus Myagz benim bebisim 13 aylik buyudu artik hem hurma sut arttiran bir ozellige sahip valla 1 hafta denemekten birsey kaybetmem yeterki kilolar gitsin 😄
minnakkus Ipegim denedim ama olmuyor ya diyrtisyene gidecegim onumuzdeki ay o zamana kadar ne kadar kilo versem kârdr
Ipegim minnakkus siz bilirsiniz tabii diyette de kararlı durmak lazım mesela ben hemen kilo veremem 1 2 ay geçer sonra baya eririm her bünye farklıdır