serraelmaz Kizlar kafam asiri karisik , bebegim gec premature bebegi 35 haftada dogdu suan 29 gunluguz , tulum ve zibin giydiriyorum sizcede cok mu ? Usur diye korkuyorum bilemedim ya… sadece body ile birakamiyorum
alinduhatg serraelmaz artık havalar geceleri serin bende ınce koşa kollu pijama takımı giydiriyorum 2 yaşında Sizinki normal bence ama evın sıcaklığı da önemli
angaralimom serraelmaz havalar serinlemye başladı sen kendinden çoraplı pantolon ya da tam tulum giydir mutlaka..
3kedili2bebekli serraelmaz evin sıcaklığı önemli prematureler de biraz daha isitilmali tabi o da önemli dürüst olmak gerekirse ben doktora soruyordum kafam karışınca 3 aya kadar baya kalın giydirdim zaten Aralık ocak aylariydi yani bir doktora sorun derim daha 40. Haftasına gelmemiş çünkü
3kedili2bebekli serraelmaz çok sevindim ve sağlıkla büyüsün insallah o zaman normal bebekler gibi kendinizden 1 kat ince olacak şekilde giydirebilirsiniz bir 15-20 gün kadar muslin tercih etmek kolayiniza gelir eviniz çok sıcaksa 25 derece ustuyse siz atlet giyiyorsaniz bebeğiniz tişört şort giyebilir mesela 😊