ayturk Bilgi verir misiniz arkadaşlar evden çalışıp para kazanan var mı gercekten bende yarın sirketle görüşmek istiyorum ama önden bilgi de almak istiyorum ben çalışıyorum diyen var mıdır aramizda ?
findiginannesi_ zeynepaylaipek Bilgi verir misiniz bebekle zor olmuyor mu mezun olarak ne istiyorlar birde.
zeynepaylaipek findiginannesi_ tabiki zorluğu olur ama projeden projeye değişir zorluklar. Inbound yani arama da olursanız cocukla bu çok zor imkansız gibi birsey çocuğa birinin bakması şart ama chat te cocukla daha kolay çalışırsınız mezuniyet vs hiç bilmiyorum ne ister. Müşteri temsilcisi olarak onceden hic çalışmayanlar deneyimsizler var aramızda
findiginannesi_ zeynepaylaipek Başvuru İçin biraz daha ayrıntılı bilgi verir misiniz başvuru nerden olacak nasıl yapacam neyi seçecem
bebisliozlem zeynepaylaipek bende varım fakat ben üniversite mezunuyum 4 aylık bebeğim var işe başladığımda 5 aylık olacak işe başladıktan sonra kayınvalidem bakacak ama bebeğimle aynı evde olacağım l
zeynepaylaipek findiginannesi_ İnternet’e de paylaşılan numaradan arayabilirsiniz. Kendinizi tanıtıp ise girmek istediğinizi iletin uygun proje olduğunda arayacağız diyecekler siz peşini bırakmayın devamlı arayıp proje sorun gerçekten işe girmek istediğinizi anliyorlar
Deletedmom_121 zeynepaylaipek çağrı merkezi olmazsa diğer bölümde ne gibi bir iş yapılıyor bende başvurmak istiyorum birde nerden vurdunuz