prenses250_ Kızlar kızım 1 yaşında ve bebekliğinden beri sallanarak uyuyor beşiğinde emzikle birde ama bu sqllama işi artık çok yormaya başladı beni bazen 1 saat sallarım yani aranızda desteksiz uykuya geçiren anneler varmı nasıl yol izlediniiz acaba
ayrilbacim prenses250_ 9 aylıgız burda bekleyim kızımda oyle gecenin bir yarisi gene ayakta sallıyorum helppppp
meleksalpci prenses250_ 3aya kadar ya kucağımda yada beşiğinde sallayarak uyuyordu şehir dışına felan gidince sık sık bu aralar kendi kendime ayağa alıştırdım şimdi aynı bende öyle sadece ayakta uykuya geçiyor tekrar düzeltebilirmiyim bilmiyorum
Umutunannesi_ Aynı sorun bizdede var sallanmadan uyumuyor beşikte artık kollarım ağrıyor sallarken şurada bekleyim bende
prenses250_ Umutunannesi_ ay gerçekten bende aynı mahvoldum yani böyel dışatı falwn gittiğimizde arabyal gelirken kucağında uyuyo kolay oluyo yatırıyom hemen beşiğinr ama diğer türlü çok zor uyuyor
Umutunannesi_ prenses250_ aynı aynı oto koltugunda hemen uyuyor evde beşikte illaki sallanacak denedim ben ama ağlıyor basaramadim desteksiz uyutmayi
prenses250_ Umutunannesi_ bende öyle yaa bu gece mahvetti beni sürekli uyandı en son aramıza aldım öyle uyusun diye uyudu swbah baktım bide sivriler yemiş çocuğu bitane geziyo evin içinde öldüremedim napcam bilmiyom 🙄
prenses250_ ebrusenaa bu uyku eğitimleri bana dwğişik geliyo yani illaki bozulur bebek sonuçta öyle geliyo memnun olan çok var olmayanda çok siz mrmnun kaldınızmı
ebrusenaa prenses250_ Ben çok memnunum illa ki bozulur diş atak hastalık ama rutinini bildiği için toparlıyor
senbanabaksanaa ebrusenaa çok teşekkür ediyorum sizin için sorun olmazsa ücretini de söyleyebilir misiniz bende uyku eğitimi almayı düşünüyorum. Burada söylemek istemezseniz de anlayışla karşılarım 🙏
ebrusenaa prenses250_ Çok şükür evet ama bizim ki kucak bağımlısı gözünü açar açmaz kucak için ağlıyo 😄