busrakaynar Bebeğim 1 aylık ve kakasını yapamıyor kabızda değil yaptığında katı değil kakası ama yaparken çok zorlanıyo ve yapamıyor ne yapmalıyım anneler
alyaakyazi busrakaynar zeytinyağı sur totosuna masaj yap kaka yaptığı yere iyice masaj yap birde eğer mama yiyorsa günde 5 damla zeytinyağı damlat o zmn hemen yapacak pediatri önerisi bende kendim uyguluyorum 5 damla zeytinyağı hem gaz yapmaz hem kg aldırir hemde kaka yaptırır
ceysah busrakaynar canım pişik kremi sürdüğün gibi zeytinyağı sür poposunun içine şeklinde değil ama dikkat et. Genel olarak biraz sür o kaka yapmasını kolaylaştırır ben öyle yapıyorum Zaten pişik kremi yerine de zeytinyağı sürüyorum ve pişik olduğudunda da kantaron yağı sürüyorum
tazemom1 busrakaynar biz o dönem mama + emzirme şeklinde gidiyorduk bu tarz bir şey yaşadık mamasının içine çok az hakiki zeytinyağ damlattım çok faydası oldu
busrakaynar alyaakyazi yok sadece anne sütü alıyor ama ben 1-2 damla zeytinyağı içiriyorum faydasını göremedim daha kakasını yaptığı yerin dışına yapcaz demi masajı