avukathanimss Kızlar, 60 günlük bebeğim sadece mama alıyor. Saatte kaç cc mama vermeliyim sizce? Golden Goat kullanıyoruz.
bebelac avukathanimss kaç cc içiyor 3 saatte 1 verebilirsiniz ben öyle yapıyordum büyüdükçe saat aralıklarını açtım
Kuzeynepp avukathanimss merhaba bnde golden goat kullanıyorum o aylarda iki saatte bir 60 ile 90 cc arası verıyordum.
yamanikoveyase avukathanimss 60-90cc arası veriyordum iki aylıkken. 2-2,5 saatte bir besleniyordu. Şu anda 3 aylık oluyor, geceleri 3 saat aralıklı, gündüzleri yine 2-2,5 saat aralığında bazen 90 cc bazen 120 cc içiyor
uzay7 avukathanimss benimde 51 günlük bebeğim bebeğiniz kız mı erkek mi bi de kaç kilo doğdu şuan kaç kilo? Doğduğundan beri mi sadece mama verdiniz?
uzay7 avukathanimss kilo alımı çok iyi maşallah doktora sordunuz mu peki o ne diyor? Bende golden goat kullanıyorum sadece mama 3 saatte 1 90 veriyorum uyurken yetiyor fakat uyanık olduğu zamanlar 2 saat sonra tekrar acıkıyor. Ayarı bulmak çok zor
avukathanimss uzay7 evet gerçekten bazen az bazen fazla geliyor. Doktorumuz mamadan yana hiç değil mutlaka emzirin diyor. Ve kilosu fazla imiş. Her ağladığında mama vermeyin biraz gezdirin temiz hava aldırın sürekli dedi.
avukathanimss uzay7 golden goat bizde gaz yapıyor sanırım hipp de yapmıştı. Sma comfort deneyeceğim bir de
uzay7 avukathanimss Allahım bizimki de aynı şeyleri diyor aynı doktor olabilir mi acaba 😂 oburiks koydu oğlumun adını emzir diyor süt yok sanki ben bilerek mama veriyorum da
muku01 avukathanimss bizde hipp denedik hiç memnun kalmadık sma optipro ve comfort denedik comfort acayip iyi geliyor gaz kaka sancılarına
uzay7 avukathanimss biz şükür gaz problemi çekmedik hiç desem yeridir deneyin gaz damlası falan verdi mi doktorunuz
heygorl Sürekli mama değiştirmeyin gaz problemi yapabilir. Kaç cc ye gelince bebekten bebeğe değişir. Aldığı kadar diyelim ama kusturmayacak kadar. Benim oğlan o zamanlar 90 içerdi
melissa_2201 avukathanimss benim oğlum o aylarda 30-60 arası içiyordu 2 saatte bir acikiyordu bebekten bebeğe değişiyor bu durum diye düşünüyorum
avukathanimss uzay7 hayır dedi ki normaldir gaz masaj yapın duş aldırın falan da hikaye yani damla almadığında perişan oluyor bebiş sab veriyoruz napalım:((
Hurremsultan1 avukathanimss bebekten bebeğe değişir ama saatte değilde 2 3 saatte verin bence bizde tek mama kullandık o zamanlarda 90 cc veriyordum
denizyildizi_ Kızlar bebeğim 47 günlük kilo kaybı yaşadığı için doktor mamaya başlatmıştı 2 ay mama takviyesi yapıcaz dedi. Her emdikten sonra 30 cc mama olarak. Ama şöyle bir durum var ki bazen emdikten sonra mamayı kabul etmiyor ya da memeyi kabul etmiyor o an dakikalarca tutturmaya çalışıyorum tutmuyor belki yarım saat uğraşıyorum nasıl bir ağlamak yok tutmuyor ama mamayı içiyor (bunu 3-4 kere oldu tekrarlıyor) bende aç kalmasın diye 30 yerine 60 cc mama veriyorum (yanlış mı yapiyorum bilmiyorum 😔) tutmadığı durumlarda sağıpta veriyorum 120 cc falan çıkıyor hepsini içiyor. Anlayamıyorum bu durumu aç mı kalıyor karnı doyuyor mu doğru mu yapıyorum yanlış mı yapıyorum 🤦🏻♀️
avukathanimss denizyildizi_ bizim ki aç kaldığında evi ayağı kaldırıyor. Sizinkinde böyle bir tepki var mı? Bence kusmadığı sürece problem yok. Gereğinden fazla besin girişi olursa zaten mide kabul etmez diye düşünüyorum 🙂
denizyildizi_ avukathanimss Kusma vs yok , normalde 2-2.5 saatte bir uyandırıyorum geceleri geçen gece 3.5 saat uyudu ben uyandırdım emmek istemedi yarım saat daha müsaade ettim uyumasına sonra emdi, dediğiniz gibi acıkma söz konusu olunca biraz da geç kalınca evi ayağa kaldırıyor bizimki de :)