Tomris61 Momsy 3-3.5 aylıktı istiyordu yavaş yavaş başlamıştım açıkçası. Herkes bir şey diyordu ama çok uzun olmamak kaydıyla o istiyor diye oturtuyordum ben. Sorun da yaşamadım çok şükür. Osman gönülalın videosu var youtube da ona bakabilrsiniz
adl9 Momsy bende bebegimi 4.5 aylikken kisa süreli oturtmaya başlamistim 6nci ayina dogru tamamen oturttum böylelikle bi sıkıntı yasamamistim ama muayenelere gittinizde doktorunuz bilgi veriyor mesela 4ncu ay muayenesinde doktorumuz yüz ustü yatirip kafasini kaldirip dönme pozisyonu alip almadigina bakarak artik az az oturtabilirsin demisti bu tamamen muayene de baglı gelisimle alakali yani
hazale966 Momsy kısa süreli oturtuyorum ben suan 4,5 aylığız. Doktorumuz 6. Ayda tam oturur dedi simdi yavas yavas alttan destek vermeden kucakta oturtuyoruz ama hafif eğimli olacak şekilde, dik oturtmuyoruz
Tomris61 Momsy 17 aylık evet oturuyor tabi büyüdü genç kız sayılır.😬 8aylıktı galiba tamamen oturmuştu
aresnako 3.5 aylıkken kucakta eğimli oturtmaya başlamıştım kendi istiyordu zaten kalkmaya çalışıyordu. Sonra yavaş yavaş destekli falan oturttum. 6 aylık olduk baya desteksiz oturuyor artık arada devriliyor tabi