subatmasali Kızlar bu nasıl kullanılır ? Ve sürekli kullanmak zorunda mıyım ? Yada ertesi gün hapı nedir onu mu almalıyım yasmini doktor vermişti hiç kullanmadım ama reglim gecikti korktum şuan kullanmak istiyorum
_YanakReisinAnnesii subatmasali bu hapın bahsettiğiniz hiçbirşeyle alakası yok. Gebelikten korunmak için her gün aynı saatte almalısınız aksatmadan.
subatmasali _YanakReisinAnnesii bahsettiğim hiçbişeyle alakası yok derken ? Doğum kontrol hapı değil mi ?
_YanakReisinAnnesii subatmasali bu hapı regliniz gecikti diye kullanamazsınız mesela. Olan olmuşsa artık ona hiçbir çaresi olmaz 🫠yukarı da bahsettiğim şekilde kullanmanız gerek, ertesi gün hapını da şüpheli ilişkiden sonra mümkün oldukça en kısa vakitte almanız gerekir.
subatmasali _YanakReisinAnnesii gecikmişti bugün oldu ben düzgün anlatamadım kusura bakmayın. Emziriyorum kullanabilir miyim ?
_YanakReisinAnnesii subatmasali ben farklı bir marka kullandım bir dönem ama emzirmiyordum. Bu marka emzirirken güvenli mi bilgim yok malesef. Emzirenler için olanları da var sanırım isimleri aklımda değil.