mysozclk Aselduru88 ben bugun giydirdım 35.7 oldu vucut ısısı benımde oyle havalar bi tuaf soguk soguk terliyoruz herhalde ama sımdı uyuttum kısa kollu ile yatırdım hata mı ettim dıyorum 🥹
beyzzsenturkk_ Aselduru88 valla bu gece kat kat giydirdim cunku dün gece donmuştuk bu gece de odalar morg gibi bi anda soğudu havalar yorgan battaniyeler cıktı piyasaya
cocomelon33 Aselduru88 mersindeyiz gece klimada uyuyoruz hala alta ince uzun pijama üste tişört giydiriyorum.Klimasız zamanda atlet boxer 😄
sencokbiliyon Aselduru88 Bebeğim 6 aylık. Hava şartlarına göre elbette uzun kollu da, uzun pijama da giydiriyorum. Bazen tek askılı zıbınla yatıyor, bazen uzun kollu ile. Gün içerisinde de değiştiriyorum. Öğlenleri çok sıcakken, akşamları serin oluyor çünkü.
Tazeanne68100 Aselduru88 uzun kollu zibin ile 0.5 tog kolsuz tulum giyiyor sadce altına da tayt üşümüyor terlemiyo önce sadce zibin giydirirdim kolları üşüyor artık
Cicektebenimcicekligunlerde Aselduru88 1 haftadır akşamları ince uzun kollu giydiriyorum. Hem parklar serin oluyor. Hemde sabaha karşı soğuk.. Bugün sabahtan da uzun ince kollu giydirdim. Soğuk ve yağmurlu bir gündü..