LinaSelin 33 günlük bebeğim var 2 gündür kaka yapmadı bu 3. Gün anne sütü ve mama içiyor mama anne sütüne göre daha az veriyorum bu kaka süresi normal mi ?
goktugg LinaSelin benim oğlum da 2 buçuk aylık kaç günlerdir kabızlık çekiyoruz bende anne sütü ve mama veryrm ama nne sütü daha çok veryrm 3 günde 1 anca yapıyor bende çözüm bulamadım doktorlar 10 güne kadar yapmaması normal diyorlar. Siz hangi mamayı kullanıyorsunuz
Jasmiiin LinaSelin normal bizimde mamadan öyle oluyor üstelik günde en fazla 2 kere veriyorum meme ağırlıklı beslendiği halde iki gece boyunca bağıra bağıra ağladı ıkındı yavrum sonra bi çay kaşık zeytinyağı verdim(31günlüğüz) ve bende hoşaf çörek otu yağı içtim 1 saat içinde yaptı 🤗
Peaceful LinaSelin Jasmiiin goktugg benim bebeğim de öyleydi dün poposuna zeytinyağı sürdüm yaptı iyice sürünce oldu
Caglaaaa goktugg öerhaba benım kızımda 2 aylık aynı sizin gibi 3 günde 1 yapıyor yapıncada cok yapıyor
Jasmiiin Peaceful önce bende karnına poposuna saatlerce zeytinyağı ile masaj yaptım hiçbir faydasını görmedik en son çare içirdik
Aselhafsam Cuma fitille yaptırdım en son hala yapmadı benim kızda 1ay23günlüğüz yağ flmda sürdüm, içiedim, hiç Bi şekilde fayda etmedi, napcam bilmiyorum.