Denizanasi92 Merhaba oğlum 2,5 yaşında kreşe gidiyor . Şimdilik İgor sandalet daha sonrası için spor ayakkabı istediler bu ay almak istiyorum. Bütün gün ayağında kalacak o yüzden ortopedik anlamda kaliteli önerileriniz var mıdır
Babybloom Denizanasi92 skechers hava alan tasarımları hafif ve rahat oluyor. Daha uygun fiyatlılarda vicconun anka serisi de güzel.
BskSrc Denizanasi92 karar verdiniz mi? ben de yeni sezon için spor ayakkabı arayışındayım ve derdim sizinki gibi parmak ucunu sıkıştırmaması. Vicco’nun anka serisinde baş parmakları sıkışıyor gibi geliyor bana.
Denizanasi92 Babybloom fiyatı önemli değil ama spor ayakkabılarda parmak ucu sıkışıyor kullanımı doğru değil diye okumuştum
Babybloom Denizanasi92 vicco ankanın ucu geniş, ama bu bir sürdürebilirlik olayı😁 biz bebeklen dikkat ediyoruz sonra 4yaşına gelince ben kramponla/babetle okula gidecem diye tutturuyorlar😂😂
Denizanasi92 Yelda35 bende bir danışayım istedim. Spor ayakkabı dışarıda kullanıyoruz ama bu daha uzun süreli olacak
Denizanasi92 Babybloom bakayım hemen. Öyle evet ama işte ne kadar dikkat etsek iyidir diyorum daha çok küçük . Teşekkürler cevap verdiğiniz için
ymc516_ Ayak şekline ve numarasına uygun bir spor ayakkabı tercih ettiğinizde çocuğunuz gün içerisinde rahat eder merak etmeyin. Altı kaymaz birde cırt cırtlı bir spor ayakkabı tercih edebilirsiniz. Genelde belli markaların hafif comfort tarzı serileri rahat oluyor.butceniz hangisine uygunsa
Denizanasi92 ymc516_ var spor ayakkabıları Adidas’ın yürüyüş ayakkabısı diye geçiyor. Comfort modellere bakayım teşekkürler.
Denizanasi92 aksoy92 biz yetişkinler için evet ama çocuk için uzun süreli emin olamıyorum. Yoksa Adidas ayakkabıları var zaten
Denizanasi92 BskSrc merhaba uzun süre foruma girmedim şimdi görüyorum. Ortopedik bir mağazadan ortopedik sandalet aldım.