Deletedmom_117 Ben Konya’da yaşıyorum ♥️ Ve Güneşli bir gunken yarım saat önce yağmur havası kapladı Heryeri ⛈️♥️ Şuan Siddetli gök gürültüsu ve yağmur var 🌸 Sizin hava durumları nedir ? ☁️🌧️🌩️⛈️🌦️🌥️🌞
defnevedoruk Deletedmom_117 en sevmediğim havalar soğuk mu sıcak mı belli değil😂 simdi kızımı dışarı cıkarıcsm mesela ne giydircem kısa mı uzun mu hırka mı almalıyız ceket mi🤦♀️🤦♀️
Deletedmom_117 aslananne27 ya nedense seviyorum ama beni bunaltiyor başıma ağrı saplaniyor bu kasvetli havalarda ya
aslananne27 Deletedmom_117 öğlen oğlum uyudu onla bnde uyudum dinlendim 😅bende çay sevmem 24 yıllık ömrümde bir defa icmisimdir ama kahve vazgecilmezim 🤭
Deletedmom_117 defnevedoruk 🥹😂😂ben Normal mevsimlik giydirip üstüne yelek ceket alıyorum bazen kısa kollu Falan ama asla yelek şapka çorap giymek istemiyor napcam bilmiyorum
Deletedmom_117 aslananne27 Ya ne güzel😂ben uyusun diye yattım yanına Benim içim geçmiş oğlum hala ayaktaydı 😂😂sonra salladım uyuttum Bu seferde ben kalktigim gibi kalktı arkamdan Uyuyamadım 🥹