Genel
4.5 yaşında oğlum kendisini savunamiyor ?
RRedFlower_2 saat önce
Biz şehir değişikliği yaptık geldiğimiz şehir ilçesindeyiz
Ama burdaki çocukların çoğu geneli değil çoğu
Çok şiddete meyilli
Ne kadar hangi parka gitsek
Zaten üç tane büyük park var ama neresi olursa olsun hep bir vurma ama çok fazla böyle itme çekme değil yumruk tokat attıyolar
Örneğin dün akşam oldu oğlum kayacak sıraya girdi
5 tane kardeş veya arkadaş ama birlikte büyüyorlar çok belli oğlumu kaydirmadilar müdahale etmedim
İzledim oğlum tepsini
Dedi oğlum burası park bende Kayacam
O arada çocuğun biri vuracakti ki koştum sakın vurmuyorsunuz güzel güzel vurmadan sırayla oynayın lütfen dedim.
Neyse bekliyorum ama baktım hanı belli yanı
Yukarı çıktılar kaydırak üç tane üçüne oturmuşlar izin. Vermiyorlar kaysin orda vurmuş ve itirmjsler ama vurma tokat atmışlar yanıma koştu geldi anne canım çok yandı bana Tokat attılar dedi yine uyardım ve anneniz babanız kim diye sordum söylemediler ben seslendim annesi babası varmı acaba yok kimse meğerse dibimizde bizi izliyor llarmis gerizekalılarr doğurmuş doğurmuş salmış aptal kadın.
Neyse oğlum ağlamaklı dedi ki burdan gidelim anne burdaki çocuklar bana kötü davranıyor
O arada onun çocuğa başka birisi vurdu çocuk anneeeee anneeee bana bu vurdi kadın ayağı çıplak koştu kim vurdu kimmm hanj kim böyle kavga edecek çocuklarla salak ya
Kendi çocuğu olunca çingeneligi tutuyor başka çocuklara vurunca sesi çıkmıyor nasıl insanlar
Ya böyle insanları ciddi anlamda anlamıyorum
Bunlar. Yüzünden çocuğum çok içine kapanıyor parkta gitmesek park bu napayım istiyor ama nasıl savuncak kendisini git bende evde dövmeyi mi öğretim tövbe estağfurullah benim çocuğum şiddete meyilli olsun istemiyorum ama bu tarz olaylarda Napcaz biz bir değil iki değil