balli_cilek Kızlar 15 aylığız tuz koymuyorum yemeklerine ama iyot vücudu içinde gerekli vs diye okuduk azda olsa koyuyor musunuz koymalımıyım ya da
Deletedmom_1111 balli_cilek 1yaşında şekeri yükselmiş kızımın doktor tuz kullansın dedi bence doktora sorun bunu
mematiii balli_cilek 1 mg vucudun alması lazım demişti gördüğüm uzman bi doktor onun harici fazlası zararlı ben azıcık katıyorum ona
balli_cilek Deletedmom_1111 aaaa ya doktoruma kalırsa artık her şeyi rahatlıkla yiyebilir ama ben şeker ve tuza dikkat ediyorum bizim yediklerimizden yerde zaten salçanın tuzu yeterli diye atmıyorum tuzsuz gibi oluyor ama neticede azda olsa var salça da yine de sorayım ya
Deletedmom_1111 balli_cilek geçen gün kusma ve baygınlık geçirdi özele gittik şeker tavan yapmış doktoru da yemeklerine hatta Bi tık fazladan tuz koyun makarna yoğurt yesin falan dedi O yüzden sizde sorun
momofdragon balli_cilek doktorumuz şeker konusunda 2.5-3 hatta 4 yasına kadar kullanmasa cok iyi dedi ama tuzu 1yas itibariyle azar azar da olsa kullanmaya basladık vucudun iyota mutlaka ihtiyacı varmıs
acimavi balli_cilek az tuzlu yapıyorum, kaya tuzu aldım değirmenli son zamanlarda bazen onu kullanıyorum
alyadua34 Mutlaka tuza başlayın iyot eksikliği yaşaması gelişim açısından sorunlara sebep olur yavaş yavaş artırın bı anda vermeyın
NatashaRomanoff balli_cilek şeker ve hazır meyve suları asla vermiyorum 20 aylık kızım ama 1 yaşından beri yediklerine azıcık tuz ekliyorum
EsrraZ balli_cilek şekere asla izin yok ama tuz bende katıyorum bizim yemeklerimizden de yiyor 15 aylık kızım aşırı tuz kullanan bir aile değiliz zaten ama şeker konusunda çok katıyım ona izin yok
barlasmom55 balli_cilek iyot eksikliği b12 eksikliğini tetikliyor diye biliyorum. Gene Google a bakın