ikiaslanannesi87 Bugünde bende açayım postu dedim menüde neler var kızlar bizede fikir olsun (yarına) Eşimin isteği üzerine ☺ Çıtır tavuk- patates kızartması-soğan halkası turşu cola 👌
Mathilda_ ikiaslanannesi87 eşime zıkkım yapmayı düşünüyorum slskskdjdj yemek yapmıycam bugün oğluma köfte patates yaptım yeterli
hazal3421 Mathilda_ 😄😄 ahahaha bence siz d.bakırlısınız bu bize has bir kelime bide zıkkımın kökü var
Anneko Mathilda_ aaaa benim eşimin menüsü de zıkkım bugün kesin pazar pazar harika şeyler yapmıştır sizinki de ondan haketmistir afiyet olsun 🤣🤣🤣
ikiaslanannesi87 zarifbirhanim Bugün herkez hamarat yönünde yaa maşallah menüler harika afiyet olsun 😄☺
Sermec27 ikiaslanannesi87 yeşil fasulyeyi hasliyorsun ayrı bir tencerede soğan sarımsak isteğe göre domates birazda salça baharat kavuruyorsun haşlanmış fasulyeleri elinle biraz suyunu çıkarıp eziyorsun kavrulmuş karışımın içine atıp ateşin altını kısıp biraz daha kavuruyorsun çok lezzetli oluyor 🥰
Mathilda_ ikiaslanannesi87 teşekkür ederiz♥️ bugün doğum günüm bey efendi hâlâ bişey yapmadı çok sinirliyim ona😑
Tunaveannesi16 ikiaslanannesi87 oğluşuma taze fasulye yanına pilav ve yoğurt Bizde oturup peynir ekmek yiyelim ya canım yemek yapmak istemiyor bize 😂
ikiaslanannesi87 Tunaveannesi16 Afiyet olsun minik bey’e 🥰Sizde dışardan söyleyin canım kaçamak olsun😄
ikiaslanannesi87 Sermec27 Anlatırken bile canım çekti eminim güzeldir tadı bugün yemeğim var fasülye de vardı dolabta biraz yarın deneyim bende canım teşekkürler 🥰
Tunaveannesi16 ikiaslanannesi87 dün dışardan söyledik kahvaltıyı dışarıda yaptık akşam mecbur peynir ekmek ahahshsha