Kargator Bu aralar sağdığım sütü verdiğimde iki damla alıp atıyor asla içmiyor.9 buçuk aylık oğlum.sizce neden olabilir bu durumu yaşayan oldu mu 😞
Denizezgi Kargator malesef biberon reddi yaşıyor olabilirsiniz. Biberonunu değiştirmeyi bir deneyin derim. Bizimki daha küçük aylarında yaşadı biberon reddini sadece uyurken verebiliyorum. Uyurken içiyor ama uyanıkken asls almıyor. İnşallah böyle değildir canı başka bineron istiyordur miniğin 😊
Balbebek43 Kargator dıslerı cıktı mı acaba benim bebegımde 3 gundur oyle emzıgı biberonu almıyor resmes cıgnıyor oynuyor agzında dun Bı baktım alt ıkı damagı beyzlamıs salyasıda cok dıs cıkaracak daha 4 aylık
Merius Denizezgi benim kızım da yeni doğduğunda gece bi öğün mama veriyordum biberonu alıyordu şimdi tam ise başlayacaktım iznim bitti asla kabul etmiyor ne mamayı ne de sagilmis sütü mecburen ücretsiz izne ayrıldım kıyamadım mamaya baslasin da istemedim bakalım inşallah 6 aylık olduktan sonra biberon almaya başlar yeniden
Denizezgi Merius arkadaşım en azından maşallah kü seni emiyor bir çözümün var, benim ki emmiyor da. Mecburum uyutup vermeye hep. Sırf bu yüzden çalışamıyorum. Başkasına bıraksam ben gbi uğraşmaz başında beklemez içsin diye.