metosunannesii Sekiz aylık oğlum var hiç düşkün değil bana tamam yapışık gezmek güzel değil ama bari yabancı görünce bana gelsin bana karşı hiç özel bir ilgisi yok çok düşkünüm oyunlar oynarım bütün gün yatana kadar sadece o Kia’m yatırıp işlerimi öyle yaparım
Azra00 metosunannesii bugünlerin tadını çıkar benimkide öyleydi 12 aylık olduk şimdi beni asla bırakmıyor bitişik geziyoruz huyları değişiyor
metosunannesii Azra00 ya biraz istiyorum öyle olmasını kucakta bile durmaz emekler kalkar ilgisi pek yok
Zero_aslaniko metosunannesii benimkide aynı babasına gidiyor bir yere gittiğimizde ben sesleniyorum görmüyor bile başkalarına gidiyor Kayınvalideme eltime benden daha fazla gidiyor ama tekken beni bırakmıyor ve 14 aylık 1 yaşında ama zerre düzelme yok 😑
metosunannesii Zero_aslaniko anneyimannea zumra-19 Demekki bebekten bebeğe değişiyor insan istiyor ama bakalım inşallah düzelir
anneyimannea metosunannesii 3 yaşında maalesef öyle düşkün değil sözde erkek çocuğu anneye düşkün derlerdi benimkisi yabancının evine gidip saatlerce dursa beni aramaz bende çok üzülüyorum bu duruma
zumra-19 Şuan 21 aylık olmak üzere kızım 18 aydan sonra bensiz adım atmaz hale geldi valla azcık dursa ananesinde babannesinde iş yapsam diye gözlüyorum