Tusa_ Birisi bana gece mesaj atmış wpden sonra silmiş mesajı onu nasıl görebilirim bilen var mı acaba
ikiaslanannesi87 Tusa_ Uygulamayı bilmiyorum ama sanırım önemli kişi senin için bu kadar sorup merak ettiğine göre hiç uğraşma direk sorsana canım ne yazdın sildin diye 😂
Linaduygu Tusa_ o uygulamanın adını unuttum ama sonradan yüklemek işe yaramaz şuan öncesinde yüklü olması lazım anca o şekilde görebilirsiniz
Twinsisters61 Ayarlarda bildirim geçmişi diye bir şey vardı orada bazıları görünüyordu diye hatırlıyorum ama
Yazmelegi_ Tusa_ getcontact di galiba onu indirip giris yapıp numara sorgula yerine numarayı yazın gözükebilir
Tusa_ ikiaslanannesi87 aradım ama açmadı kim olduğunu bilmiyorum kii gecenin 3ünde yazmış silmiş yani ne demiş olabilir kim olabilir hiç bir fikrim yok 😂
ikiaslanannesi87 Tusa_ Hee anladım tanımıyorsun karşı tarafı bak şimdi bende merak ettim gecenin 3 ünde rüyanda mı görmüş anam😂
Tusa_ ikiaslanannesi87 acaba diyorum birde biri hakkında önemli bişey yazdı da sonradan pişman olup sildi mi yaa çok merak içerisindeyim 😂😂