FilizAdaa Arkadaşlar kızım 6 aylık tadım bitmek üzere ve ben çorbalara başladım yalnız un olarak bazı tariflerde tam buğday unu diyor.tel şehriye ve tam buğday ununu marketten ve internet ten aldığımız ürünler arasında ne farkı var neye dikkat etmemiz lazım
ikiaslanannesi FilizAdaa yani 6 aylık olduğu için tel şehriye değilde tarhana tarzı verebilirsiniz tel şehriye daha çok 8-9 aydan sonra veriliyor hamur sonuçta. Birde ben tel şehriye çorbasına un koymuyorum
FilizAdaa ikiaslanannesi ikiaslanannesi dün tarhana tarzında verdim ama tel şehriye internet te çocuk ürünleri olarak satılınca farki merak etmiştim çok teşekkür ederim
FilizAdaa ikiaslanannesi tam buğday ununu yayla çorbasına koyuyorlar o yüzden un olarak farkını sormuştum market ve internet üzerinde ki ürünler de
minimina FilizAdaa ben normal un kullandım hep yayla çorbasına, evde olmasına rağmen tam buğday koymadım aklıma gelmedi. Sağlıksız değil normal un da olur ama tam bığday daha besleyici diye biliyorum
FilizAdaa minimina tam teşekkür ederim hani internet te organik bebek tam buğday unu deyince bende acaba marketteki den bir farkı varmı diye emin olmak istedim