Usnac1995 Kızlar oğlumun doğum gününe 1 aydan az var Herkes ne alalım diye soruyor. İhtiyaç olan şeyi almak için Masa sandalye alacak ablam Kuzenimde gözlük alacak mesela . Başka ne alınabilir, tecrübeli annelerimden yardım istiyorum. Kıyafet ayakkabı falan olmasın. Hani ileriye dönük oyalanabileceği , 1500 tl civarlarında olabilir 😅 Scooter, bisikleti falan var.
Kuzularinanasi Usnac1995 scooter,lego, celik suluk herzmn lazim olan bisey kaliteli olursa yillarca kullanilir,
Zlm Usnac1995 değişik masa oyunları olabilir bil bakalım kim, boncuk dizmeceli bı oyun var, buz kırmalı bı oyun var yada ben kimim mi öyle birşey ilk başta oynayamaz belki ama oynadıkça öğrenir
Mariamercedes Usnac1995 aktivite masası , öğrenme kulesi , lego ( yarış uçağı,motosiklet,robot vs ) , smart games day and night , oyuncak dolabı , hestinya toys code& go Uzaktan kumandalı araba , tren seti , xiomi digital çizim tableti , spor ayakkabı adidas vs
Cicektebenimcicekligunlerde Usnac1995 Çogunu yazmışlar. Tırmanma duvarı, Denge tahtası, Duyusal matlar fiyat olarak yüksek gelişimi için çok iyi..😀
Usnac1995 Kuzularinanasi @Kuzularinanasi Zlm Mariamercedes Cicektebenimcicekligunlerde sifirekran_bolkitap aslananne27 Kızlar çoook teşekkür ederim. Öneriler arasında bizde olan şeyler de vardı. Aileme demeyip aklıma yer edinen şeylerde oldu ben kendim alıcam. Çok güzel fikir oldu ❤️ Annem oyuncak dolabı almaya karar verdi, zaten ihtiyacımdı güzel oldu bu ☺️ Bir de yazı tahtasına karar verdik.
aslananne27 Cicektebenimcicekligunlerde erkek çocuğu için tirmanma duvarı ideal bi oyuncak her erkek çocuğu olanların evinde olmalı 😅😅😅
sifirekran_bolkitap Usnac1995 avıcumdaki öpücük serisi ile buzdağının omk ya göre olan serisi ikisi toplam 1500 eder İş bankası Çiftlik öyküleri serisi ve ya çağlar serisi