_Goktugunannesi__ Huma_kus34 Allahım nasıl bir zihniyet ya küçücük çocuktan ne istediniz sizin uçkurunuz yüzünden Günahsız meleğin suçu neydi
Noname21 Huma_kus34 böyle birşey çıksa sızardı herşey sızdı çünkü Eğer öyle olsa kadını da öldürürlerdi çocuk duydu diyelim sende emin değilsin bence söyleme sürekli bunu
YumukluSucurtaa Noname21 öyle bi zamandayizko herkesin midesi geniş baba böyle bişey varsa mutlaka biliyordur
Huma_kus34 Noname21 amcası anne ve babası cenazeye katılmadı izin iatedıler savcılık ızın verırse katılacaklar ayrıca köyden biri itraflrda bulunmuş son dakıka hberi hepsı
YumukluSucurtaa _Goktugunannesi__ yaa yavrum 🥹 ins doğru değildir de kadının günahını alıyoruzdur çok isterim adli tıp raporunda boğularak öldürülmüş
_Goktugunannesi__ YumukluSucurtaa İnşallah canım yakından takip etmedim sosyal medyadan gördüğüm kadarıyla biliyorum bişeyler de belki görümcemin okuduğu da yalan haberdir
YumukluSucurtaa 1prensesannesi1 haber yok tahminimce ama bilemem. Arkadaş öyle bişey olduğunu söylemiş bende doğrumu diye sordum
1prensesannesi1 YumukluSucurtaa anladım. O bari çıkmasın inşallah artık yeter ya. Müslüme gibi çıkmasın..
YumukluSucurtaa _Goktugunannesi__ keske. Devlet kesin doğru açıklama yapmadığı sürece bu haberler çok çıkacak.
Kalbim_21 YumukluSucurtaa Amcası öldürmüş ve başkasına cenazeyi kaldırması için 200 bin para teklifi yapmış
mycutebaby YumukluSucurtaa bende dün bi sayfada paylaşılmıştı narinin abisi madde bağımlısymış bıçaklayarak öldürmüş sonra da amcasından yardım istemiş o şekilde yazılıyordu
Beyninizikullanmakucretsizdir Huma_kus34 narini amcası öldürmüş kesin bilgi bu masum melekten ne istedin şerefsiz 😭