Mira-Lamia Merhaba kizlar, Gogusum bugun cok agrimaya basladi,yan tarafinda bir sislik olusmus,sut toplanmis galiba ve tikanmis.Mastit olmusum galiba 1 gecede.Siz ne yaptiniz.
Durunun_annesi45 Mira-Lamia canım geçmiş olsun duştan sonra çok güzel süt iniyo istersen dene ben de sık sık oluyordum bir ara mama verirken bebeğime
Nscelk18 Mira-Lamia yarın hemen sağlık ocağına yada dahiliye olan bir doktora gitmenizi tavsiye ediyorum. Doktor muayene sonucuna göre antibiyotik başlar ve hemen geçer Allah’ın iziniyle. Bol su için. sıcak duşta elinizle masaj yapın ve elle sağma işlemi yapın. Kalın dişli bir tarağınız var ise göğsünüzü tarayın duşta suyun altında. Duştan sonra Göğsünüze hakiki zeytinyağı sürebilirsiniz ve sonra hemen emzirmeye çalışın. YouTube dan Ayşe ebe diye aratırsanız mastit masajını görebilirsiniz. Mutlaka doktora gidin. Ben şuan 4.mastitimi oldum ve bitmek üzere. Antibiyotik kullandım ancak öyle o süt birikmesi indi. Ve bol sıcak duş
Denizmavisi Mira-Lamia eğer kızarıklık iltihap gibi şeyler yoksa mastit değildir aynını ben yaşamıştım taş gibiydi memem çok ağırıyordu bolbol sıcak havlu ılık duş yapın ve mutlaka sağın memenizi sütler boşalsın ve bunu hemen yapın beklemeyin yoksa daha çok birikir
Merius Mira-Lamia haşlanmış lahana sarmayı öneriyorlar ılık ılık onu koyunca iyi geldiğini okumuştum yukarıda ki arkadaşların yazdıkları ise yaramazsa dene istersen araştırıp geçmiş olsun
Mira-Lamia Denizmavisi Kizariklik yok simdilik.Sadece agri var ve sislik var.Sicak dus,masaj denerim bakalim.Sagol canim 🙏
neyzen15 Geçen hafta oldum ben de süt gelmiyordu birkaç damla dışında 15 dk bir makineye koydum bebeği sürekli memeye tuttum damla damla gelirken 3-4 güne açıldı doktora gittim bu arada bol bol emzir yapacak bir şey yok dedi durumun ağırlaşmadığı sürece ilaç vermiyor zaten
Senbirtane Mira-Lamia cnm ben daha yeni atlattim yara olmustular o yuzden emziremedjm sisti ates ates antibiyotik verdi doktor sag gogsunu emzir bide lahanayi sicak suya koy gogsune koy bir kac kez yap bunu ims sifa bulacn
Ikierkekannesi Mira-Lamia canım aynı durumu bende birkaç kez yaşadım ve baya zor geçmişti eğer iltihaplanma filan yoksa muhtemelen tıkanıklık vardır antibiyotiklik kadar değildir bana bi arkadaş yüz üstü emzirmeyi önermişti inan yazılanların hepsini ağlaya ağlaya yapmama rağmen geçmeyen tıkanıklık yüzüstü emzirir emzirmez açıldı hayretler icinde kalmıştim..bebeğini yatağa yatır sende bebeğinin üzerine doğru iki dizinin üzerine çömelip emzir biraz zor oluyor ama yerçekiminin etkisiyle muhtemelen göğüs aşağıya doğru olunca bi taraftan çocuktan çekince hemen açılmıştı benimki ve inan günlerce boşuna o sıkıntıyı yaşamışım demistim..