asellinaninannesiii fatmaarasbebek aay 🥺🥺bende daha yeni gördüm çok üzüldüm ama.zaten beklediğim bitseydi kac gun olmuş çocuk ortada yoktu
fatmaarasbebek Aslihn0707 kim yapacak ki başka 🥺 yakından birinin yaptığı çok belli, ceset bulundu herşey ortaya çıkar elbet🥺
bilemedimya Aslihn0707 net detay verilmemeis cansız bedenine ulasilmis diye bakan paylaşım yapmış Allah sevdiklerine sabır versin
tatlisert Aslihn0707 bir çuval içerisinde bulunmuş maalesef. Haberde söylendiğine göre daha önce arama yapılan yerde bulunmuş 😓
Aslihn0707 Esoz1110 Rabbım cocuklari masumları korusun kötü insanlardan yaaa ama varya bence hepsi biliyordu çocuğun akabiyetini yazık çok yazık
fatmaarasbebek uykumvarasko evet ,ablasıda 9 yaşındayken merdivenlerden dusup ölmüş, bu tesadüf olamaz😔 inşallah katiller bulunur
fatmaarasbebek asellinaninannesiii belliydi zaten öldüğü bu kadar gün sağ olamazdı, ilk günden öldürmüşlerdir😔
Sevdamiray fatmaarasbebek çok üzgünüm nedicemi bilmiyorum çok kötü zamanlardayız çocuklarımızı yanımızdan ayırmayalım küçük narine allahtan rahmet diliyorum çok acı
Birdunyabircennetannesi Çocuklara nasıl dokunurlar Neden Neden Neden Ne yaptı sana günahsız melek Allah belalarını versin acı çeke çeke gebersin bunu yapan Maalesef belliydi zaten cansız bedenini bulacakları hatta önceden bulundu bence şimdi söylüyorlar 🥹
_Goktugunannesi__ fatmaarasbebek Allahım sen ailesine peygamber sabrı ver küçücük Günahsız çocuğun sonu çuvalda mı biticekti bunu yapan insan değil ya
_Goktugunannesi__ fatmaarasbebek Ayy ablasını falan bilmiyordum ya neden ya kız çocuklarına garezleri var bu insanların neden abileri yaşıyor da kız kardeşleri yaşamıyor🤷