Zynp555
Canım ben yukselen zekanin tuvalet egitimli cirt cirtli kitabini almistim beraber onu okumakla falan baslamistik … klozetin lavabonun ne oldugunun bilincindeydi babasi tuvalete giderkende engellemedim babasindan ne gorse yaptigi icin… biraz da hazir olmasi lazim ben gozlemledim merdivenleri tutunmadan tek basina cikabiliyodu sabahlari bezi kuru kalkiyodu bezini baglatmak hic istemiodu sortunu falan kendi cikartabliyodu ki artik bezinide cikartmya baslamisti ben ustunde durmamistim cok tasincaz yeni eve gidicez etkilenmesin diye tasindiktan sonra ogretirim dedim ama kendi hazir oldugu icin bi gun cikarttik bezi konustum altinda bez yok tuvaletin gelince sole kosa kosa gidelim diye iki gun kacirdi yetisemedik yerler islandi falan ama beraber temizledik ettik ucuncu gun ogrenmisti yetismeye basladik ama tabi yinede arada kacirmalar oluyodu kac kez yanilmalar oldu cisi geldi sanip surekli tuvalette gittik nerdeyse tuvalette yatacaktik 😀😀😀😀 bi hafta icinde ogrendi daha sonra gece bezini cikarttim yataga alez ve ebebkten yapiskanli ortu aldim serdim ustunede nevresim cok sukur hic gece islatmasi olmadi kakasini iki gun tuttu yapmadi klozete oturmak onu korkuttu biraz tedirgin oldu otursada hemen kalkmak istedi hep ben yanndayim elimi tut diyerek ama zorlamadan kalkmak istedginde kaldirdim kakaloji falan kitaplar var onlardan destek aldim okuduk … klozete oturdugu zaman oturmak istemedgi icin oyalayacak biseyler buldum hep kitap okuduk bazen sarki soledik yaptgi zamanda bay bay kala dedik ve tesviklemek amacli ben sevdigi seylerden veriyodum beraber gidip alisveris yaptik klozet adoptorunu kendi secti atletler baxerlar aldik kendi secti ve heveslendi sonrada zaman zaman o korkusu endisesi gecti daha sonrada artik disaridada baglamadik kafasi karismamasi icin evin yakininda parka markete giderken baglamamakla basladim evden cikarken tuvalete goturdum zamala mesafeyi uzattim suanda da disarda otobuste metroda bi yerde gelince pet ciseye yaptiriyorum mayis ayinda birakmis olduk suan bi ay sonra 3 yasina girecek … yani sizin ve bebeginizinde hazir olmasi lazim ben hic lazimliga alistirmadim bu arada soyle dusunuyorum lazimliga alistigi zaman tekrar klozete alistirmak bence ayri bi surec ugrasmak istemedim oyle kafasinida karistirmak istemedim acikcasi …