Gizemtek Kızlar içim içimi yiyor kızım bugun tam 3aylık oldu ama kafasını dik tutamıyor mesela ellerini ben tutunca kendini kaldırmak için uğraşıyo ama ben onu dik tuttuğumda kafası hep öne düşük halde dik tutamıyor yani şöyle diyim boynunda kolye olsa kafası o kadar öndeki kolye gözükmez umarım anlatabilmişimdir yaşayan var mı ?
Alyaask Gizemtek kontrollerde doktorunuz hic bisey demedimi bunlar alakali yada sağlık ocaginda asi zamanlarinizda bizim ebemiz her gittgimizde bakiyor mutlaka belki De size oyle geliyordur cunku 3 aya kadar herhangi bir doktor farkedip derdi kafasini tutamiyor diye
Denizmavisi Gizemtek kucağınıza aldıgınız zaman nasıl eliniz destek yapmadan tutabiliyor mu kafasını ?
Jelibon88 Gizemtek ben anladim nasil durduğunu çünkü benimkide öyle duruyordu kucağima aldiğimdada öne eğik sanki sürekli yeri izliyor gibiydi ama zamanla toparladi kendini sımdi gayet dik durabiliyor korkmayin bende çok korkmuştum neden böyle diye
Mom9 Benim kızım 5aylık olacak 2gün sonra kronolojik yaşı 3ay 25günlük halen daha çok kontrollü tutamıyo. Doktor zamanla güçlenecek normal dedi. Yani kafasını taşıyamama gibi bi kontrolsüzlük değilmiş. Bol bol yüz üstü çevirin, kanguruda kucakta taşıyın