Deletedmom_1111 Kızlar ben zengo değilim malesef 🤣 aylık asgari ücretle geçinen Bi aileyiz Yani şöyle diyim birikim de yapıyorum şükür 17.2tl 2 tlsin her ay kenarıya atıyorum İnşallah Bi ev sahibi Olcam şaka Bi yana 🤣 Market alışverişi olarak hangi marketleri tercih ediyorsunuz Bim a101 gibi gibi? Veya indirimleri nerden takip ediyorsunuz? Bide bacım bana Bi bez önerin valla her ay 500 TL vermekten yorulduk kızımda büyüdü şöyle güzel market bezlerinden bilen varmı
maviev35 Deletedmom_1111 genelde migros sanal alışveriş kârlı oluyor. A101’de de hadi kullanıyorum 3-5 öyle kârlı oluyor.
HeeSenCokBiliyon Deletedmom_1111 bim jenny willy kullan bacı çok güzel valla miss gibi market alışverişini de şoktan yapıyoz biz daha iyi ürünleri a101 berbat çok kötü valla ha aktüel ürün ve deterjan dışında almıyorum özellikle kendi markası öööögggh yani
atam1938 Deletedmom_1111 zengoluk şurda kalsın bizde büyük market zinciri var ordan alıyoruz kahvaltılık alacak olsan birkaç parça da pasta malzemeleri alayım desem gene çok tutuyor hadi sebzeyi eşim bittikçe her gün taze alır. Ama buna çözüm yok beze gelince benimde bütün bezleri denedim ama primayı daha çok beğendim çok rahat diye onu kullanıyoruz maalesef en azından büyüyene kadar sonrası Allah Kerim
HeeSenCokBiliyon Deletedmom_1111 küçük geliyor olmasın mı ya bizde saatlerce kalıyor geçirmiyor. Zaten tek renk var
Deletedmom_1111 atam1938 benim ki 2yaşa geldi bırakcaz zaten ondan değiştirmek istedim normalde goon kullandık
dryglgl Bezi her zaman hepsiburadanın kampanyalarından aldım sleepy natural aldım 100lü markette 400 küsursa ben 200 e aldım aylarca şuan bıraktık şükür ama kampanya fiyatı biraz artsa da devam ediyor kesinlikle öneririm market bezlerinden ucuza kaliteli bez aldım en azından
aaslanbeyy Bölgenizde anpa gross varsa kesinlikle öneririm , çok uygun ben her alışverişimi ordan yaparım . Altımda da bim var acil durumlarda da en çpk oradan temin ederim. Tabi diğer marketlerinde indirimlerini takip eder eşim ☺️
[silindi] Deletedmom_1111 migros sanal marketten aylık 5 bine 4 kişilik bir ailenin bütün ihtiyacını aliyorum Bez olarak 74 li Prima alıyorum 299 TL bimde Bazende 82 li sarı Molfix 350 TL ye Trendyol hepsi buradadan filan
anneyimannea Deletedmom_1111 hemen bütün önerilerimi yapıyorum market ndirimlerini instagramdan hesapliannebaba sayfasından takip ediyorum instagram yoksa whatsapptan bimin kanalını takip ediyorum market alisverisimi bimden yapıyorum genelde kendi markalarını alıyorum migrosun kendi markası da güzel [ bulgur Pirinç mercimek makarna sivisabun bulssik deterjani] bunları hep bizim marketten 5kg 10 kg olarak alıyorum 3 ay rahat götürüyor bez olarak bimin Jenny wiliy kullandım harika kurtarıcı ve taşma yapmıyor. Çocuğuma kiyafet alacaksam hep indirim kovalıyorum yakalıyorum surekli takip ediyorum boyl3 şeyleri yine instagramda bakbunabayildim sayfası var anlık indirim atıyor bazen bakıyorum mesela yarın sabah 10 da e bebekte kiyafetlerde indirim olacak ordan bi kaç şey alacağım mutlaka ihtiyacın varsa bak