eylemm09 Kızlar colınox diye bir gaz damlası verdi doktorum sadece gaz olduğunda kullanıyorum çok ağrısı olursa 10 damlayı su ile çözündürüp öyle veriyorum sonra çok uyku yapıyor deliksiz ve çok derin uyuyor uzun saatler uyuyor uykusunu çok ağırlaştırdı yani normal mi kullananlar yaşadı mı bunu bebeğim 27 günlük
mercu eylemm09 merhaba benim Dr 1 haftalıkken verdi rutin olarak 3 öğün 8 damla şeklinde beneğim 3 aylık ve hiç gaz problemi yaşamadık içinde probiyotik var bağırsak gelişimi çok olumlu etkiledi her zaman gazını çıkarak bi benek oldu 3 ay boyunca aralıksız kullanacaksın dedi sulandırma vs yoktu direk ağza damlattık biz ağrı olmasını bekleme vs yok zaten o ağrı min 2 gün önce tutulan gazın bağırsağa inmesiymiş
eylemm09 mercu peki sizde de çok uyku yapıyor muydu ben iki gün verdim sadece 10 damla verdim Suda çözündürrdümm Ondan sonra çok uyku yaptı çok derin ve deliksiz uyudu ben uyandırıp emzirdim zor uyandırdım size de uyku yaptı mı
mercu eylemm09 yok dediğim gibi uyku yapmadı ama genel olarak rahatladığı için uyuyordur gaz sancıları düzene girdikten sonra bebekler deliksiz uyumaya başlıyor dişe kadar
ayysegul35 Yenidogansa rahatladigi icin uykuya dusmustur, sarilik problemi yoksa yenidoganlar 30 a kadar zaten genelde yemek yer uyur, bende cozundurmeden direk damla olarak veriyorum