Ftmkrnc Bebeğim 4.5 aylık ek gıdaya başladık makarna lutfen den ne alabilirim ne tavsiye edersiniz birde sagliklimib
Tunaveannesi16 Ftmkrnc başlığı görünce canım makarna çekti üff neyse ahahahha makarna lütfendeki ürünlerin doğal içerikli olduğunu düşünüyorum ve ordan birkaç şey almıştım ilk zamanlae bisküvi makarna, kuskus v.s
tgg123 Ftmkrnc ben pirinç unu irmik yulaf aldım ilk etapta. 8 aya yaklaşınca da sebzeli şehriye kuskus keçiboynuzu unu, tam buğday unu ve tarhana sipariş ettim. OTS organik, aşçı anne markalarına da bakabilirsiniz
Battibalikyangider uykusuzanne__ hahahshs çok özür dilerim çok güldüm buna Hayır o sayfadan ne alırım diyor🥹😂😂
uykusuzanne__ Battibalikyangider haha 🤣 ben niye bebeğime makarna vere bilirmiyim okudum uykum çok gelmiş yorgunluktan okuyamaz oldum 😁
alisinannesi17 Ruseym pirinc unu irmik falan almıştım ben bide tarhanasi güzeldi kendinden tavuklu tel şehriye diye bisey var onu beğenmedik normal sehriyeydi sanki
maygirl Ftmkrnc zaten ilk 1 2 aya yakini tek tek tadimlarla gdiyor..ilk basta ihtyac duymadm ben sonradan aldm yeme asamsina gecince..orda cokta taesiye edilen seyker yok hic bi doktr irmik pirinc unu vs tavsiye etmiyor 8.aydan snra oankek harci corba turleri sebzeli makarna eriste cestleri elma özu vs almistim hakende aluyorum.ilk 2 ay tadmla gecio zaten bunlarda manavdan vs tedaruk ediyoruz taze ve anlik.kahvaltiliklar vs.ilk asama icn gereksiz bnce.terch sizn elbet
Ftmkrnc maygirl ben şuan yoğurt la başladım birhafta yoğurt verdim bir hafta patates kabak havuç verdim patates yerine bazen pirinç koyuyorum süzgeçten geçirip veriyorum üçüncü haftaya giricez meyve tattirmaya basladim
kimbumadam Ftmkrnc Tadım sonrası için tavsiyem Mücver karışımı Pankek karışımı Sebzeli makarna Şehriyesi ve arpası Kerevizli havuçlu çorba Unsuz sebze çorbası Kullandıklarım bunlar Un ruşeym bunları og naturelden alıyorum Wefood markası da temiz🤍