Aymiraaarrslaaan merhaba sebze corbasi,kiyma falan yemiyor mu ? Sehriye corbalarina daha puturlu gidalara baslamaniz lazim.benim kizim 8 aylik .sehriye corbasini tukuruyordu 🤭doktorumuz en fazla 1-2 ay icinde alistirdin ,alistirdin.bir daha alistirmasi cok zor olur dedi.puturlu gidalara bir an once baslamalisin dedi.bizim bir gunumuzu yazayim ben.belki size de fikir olur 😍sabah yumurta(sut alerjisi oldugu icin lor,labne tuketemiyor)zeytin ezmesi ve az biraz ihlamur.kusluk vaktinde meyve,irmik ile birlikte yapiyorum muz,seftali,armut veya elma kullaniyorum.oglen sebze corbasi mutlaka iciyor.sogan,kabak, havuç,patates,ilik suyu,pirinc veya bulgur ile yapiyorum.catalla eziyorum.diger gun kiyma ile bir corba yapiyorum ,mercimek corbasini da cok seviyor bebekler.aksama bir daha corba iciyor.doktorumuz gunde iki kez mutlaka ogun almali dedi.cnku sut alerjisi oldugu icin 6.5 kiloydu 8.ayinda bebegim.aralarda kavun da yiyor.cnku bebegim felaket hareketli.doktorumuz herseyi ver gazi hayatta tutmaz icinde dedi 😅fasulye,nohut,ve yesil mercimegi tadacagiz simdi.eger yemiyorsa mutlaka baska sekilde yapin.pisirme usulunu degistirin.ac oldugu zamanlara denk getirin.ve mutlaka sizinke sofrada otursun.benm kizim ilk zamanlar agzini acmiyordu.mama sandalyesini sofraya aldim.hep birlikte olunca alisti.sut alerjisi yoksa yogurt corbasini cok seviyor bebekler.artik buyumuş.sofrada sizin yemeklerinuzden tadim yaptirabilirsiniz.oyle oyle alisacaktir hic merak etmeyin 🥰❤️