Metemommy Merhaba , dyson airwrap almak istiyorum, kullanan var mı tavsiye eder misiniz? Birde long serisi yok sanırım artık, diffuse bide volumise diye 2 seri var , bunlardan birini alsam pişman olur muyum? Hangini almalıyım?
rose90546_ Metemommy Gereksiz övülen bir ürün arkadaşımda vardı denedim hiç güzel değil bence, normal masa kullaniyorum daha kalıcı,fön makinesi kullanıyorum daha iyi saçım dalgalı ne ince telli ne kalın. Asla parasını hak etmiyor. Arkadaşımda eski makinalarını kullanıyor pişman aldığına , vaad ettiği hasarsız şekillendirme ama olmuyor ki ona vereceğim parayla zaten saçıma dünyanın bakimini yapar mis gibi olur. Yani denemeden almayın.
Noname21 Metemommy bende merak ediyorum avm şerde stant ları oluyor Deneyebiliyorsun ama genel kullanan şar parasına değmediğini düşünüyor ben kızımın saçını yıpratmadsn kurutmak için istiyorum aslında
Metemommy rose90546_ evet pişman olanda var çok memnun olanda anlayamadım. Benim saçlarım çok elektrikleniyor kendi şeklide güzel değil o yüzden istiyordum ısı olmadan elektriklenmeden bir şekil verebilirim belki diye . Keşke bu kadar pahalı olmasaydı