zkusagianne Arkadaşım orj diyor aradım bulamadım etiket falanda yok sadece mıknatıs kısmında sayı var satmak istiyor ama fiyat biçemedik bana 200 liralık gibi geldi
BurcuKucuk zkusagianne üzülerek söylüyorum ki orijinal değil. Çanta “Ben çakmayım” diye bağırıyor resmen
alin12_ zkusagianne fermuarindan ve metallerin kalitesinden anlasiliyor direk zaten orjinal olmadigi.replika urun.merak etmeyin uygulamada ic etiket ve orjinallik kodu isterler.anlasilir replika oldugu.
Kuzularinanasi zkusagianne orjinal olmadigi belli.arkadsnz nasil orjinal diyor buna.alirken bilmiyor mu nerden almis.
bucocukac_ zkusagianne orijinal çantalarda seri numarası olur etiketin arkasında yine bakın ama çantaların çakması bundan daha orijinal duruyor
EsrraZ zkusagianne 😂😂 ay güldüm kız akşam akşam ilahi ya arkadaşın bilmiyor mu neyi nerden aldığını hediye bile olsa belli zaten ortada herşey ayy bacım ya 🤣 😂
zkusagianne LaraCroftTombRaider bana satmayacak 😂 uygulamaya yüklüyoruz ben orj değil diyorum etiket falan hiç bişey yok dior a bakıyorum böyle bir çanta yok
zkusagianne Kuzularinanasi arkadaşından arkadaş sarmalı canım 😂 herkes bişey diyor ama kimse bişey bilmiyor 😂