berk58 Bebeğine gaz problemi için muskat ( yel cevizi de denir ) veren var mı annemler verelim diyip duruyo ama ben internette 2 yaşından küçük çıcuklara verilmemesi gerektiğini okudum bebeklerde uyuşukluk veya halisilasyon görmeye sebep olabilir yazıyor
cokbilmismom berk58 vermeyin asla banada dediler bebek iki aylıkken verelim diye izin vermedim. Küçücük bebeklere su bile vermiyoruz muskat verilir mi hiç kokusu bile bir tuhaf ve bildiğin baharat bu
mematiii berk58 bence verme ağır olur yani gaz sorunu varsa kendin kimyon çayı iç ek gıda alıyorsa ona göre gazsız şeuler yedir derim
berk58 butterflyy_ ceviz şeklinde bir baharat türüymüş gaz problemine iyi geliyormuş biz 6 kardeşiz annem hepinizin gaz problemini onla çözdüm ben diyor siz her şeye karşı çıkıyosunuz deyip kzııyor bana 😃bebeğim 18 günlük çok küçük bende o yüzden vermek istemiyorum
butterflyy_ berk58 aayyy saçmalamayın lütfen 18 günlük bebek gaz sancısı normal ne yapsanız da geçmiyor 3 ay olana kadar
berk58 cokbilmismom evet banada saçma geliyor zaten doktorumuz gaz damlası verdi herşeyin tıbbi çözümü var niye koca karı yöntemleri kullanalım saçmalık
komik Onu bicakla yada rendeyle cok minnacik sekilde yapip sutunzle karistirip vericeksniz ben ilk kizimda denemişdim az bisi ck fazla degl kaziycaksiniz galba faydasni grdm hatrlamiyorum ama ben vermisdim biside olmadi 9 yasinda suan