Elifyamandemir 9 günlük bebeğim var gündüz bir sorunumuz yok ama gece uyanmıyor emmiyor uyandıramıyoruz 4 saat oluyor hatta geçiyor uyanmıyor neler yapıyorum başına boyle birşey gelen var mı🤔
Miray08 Elifyamandemir canım benim öyleydi tam 15. Gün uyanmaya başladı oraya kadar gözlerini göremedik uykuda yedi hep ve saatlerimizi aldı uyandırmak yedirmek bi akşam dört saati geçti hiç uyanmadı oturup ağladık resmen neden uyanmıyo diye doktorlara götürdük tahlillerine bakıldı şükür bişey çıkmadı brnim bebeğim erken ve kilo olarak zayıf doğduğu için anne karnındaki süresini tamamladı çoğu insanda öyle dedi. İnşallah tez vakit tıparlar kendini
Elifyamandemir Denizd onu da deniyorum altını açınca uyanıyor 10 dk emiyor tekrar uykuya geciyor anlamadim 🤔
0641 Kıyafetlerini çıkar canım soy uyanır sonra besle süt gelmiyorsa mama ver ejektörle sarılık olmasın sonra ...
SFGA İlk günlerde öyle olması normal ama en gec ikinci saatte uyandırıp emZirmelisin allah korusun sarılık olabilir kıymak çok zor ama bende en sonunda altını açıp uyandırıyordum sırf o yüzden bez değiştiriyodum.
Elifyamandemir SFGA altını değiştiriyorum zorla uyandırıyorum 10 dk emiyor tekrar uyku moduna geciyor sarılık olucak diye korkuyorum 😔
bebisim1208 Elifyamandemir uyanmıyorsa sarılık vardır diyor doktorlar kuzum butonununsan ayağından oyna uyandır emzir bol bol
Mom35 Elifyamandemir benim bebeğimde ilk 15 20 gun geceleri uyanmadı önce altını aciyordum uyanmazsa ağzına kaşıkla biraz süt veriyordum sonrada göğsüme koyup ucunu ağzına sokmaya çalışıyordum çok şükür geçti o günler 😌